Verdenscup i Drammen

Raser mot svenske etter «hockeytakling»

Kasper Stadaas var veldig misfornøyd etter at han røk ut i kvartfinalen i Drammen.

UTE: Kasper Stadaas raser etter exit i sprinten i Drammen. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet, Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): På oppløpet i den andre kvartfinalen i Drammen var det svært tett og jevnt. Kanskje litt for tett og jevnt, for Kasper Stadaas gikk over ende.

- Det skjedde så fort, så jeg vet nesten ikke hva som skjedde. Han prøvde å hockeytakle meg. Han har sikkert sett for mye på svensk hockey, sier Stadaas og smiler, med henvisning til Theodor Pettersons noe ufine manøver.

FALT: Kasper Stadaas falt på oppløpet i kvartfinalen. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET.
FALT: Kasper Stadaas falt på oppløpet i kvartfinalen. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET. Vis mer

Dette har ikke vært Stadaas sin sesong. Etter duellen med svensken så han på publikum, slo ut med armene og viste med stor tydelighet at han var oppgitt.

- Plutselg lå jeg i snøen og så at semifinaleplassen jeg var i ferd med å få, som var «bankers», røk. Det er bittert. Jeg går på hjemmebane og kjemper om landslagsplass. Det er utrolig kjedelig når man føler seg så bra.

- Hvor mye betyr det for dere som ikke får gå verdenscup hver gang å få vise seg frem i Drammen?

- Det betyr alt. Det kan være karrierereddende. I fjor hadde jeg mitt beste løp i Drammen, som sikret en plass på rekruttlandslaget. Det er tight i år. Mange har gått fort. Jeg fikk ikke sjansen i Ottepä da jeg kanskje var god nok, og var sugen på å gå fort her. Det er utrolig kjedelig når det skjer på denne måten. Hadde jeg ikke vært god nok hadde det vært greit, men jeg ble taklet vekk fra det.

- Har du snakket med svensken?

- Litt... Han mente han ikke så meg og at man må bruke sidespeilet i sprint. Det er idiotisk. Ikke noe mer å si enn det.

- Hvor irritert blir du i en sånn situasjon?

- Jeg ble rasende. Det kommer til å gjøre vondt utover kvelden og helt til neste år.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer