Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser mot Tiger Woods-rykter: - Meldingene er latterlige

Agenten går hardt ut mot ryktestormen på Twitter.

PÅ SIDELINJEN: Tiger Woods er på sidelinjen, men ikke så skadet som ryktene vil ha det til. Foto: NTB Scanpix
PÅ SIDELINJEN: Tiger Woods er på sidelinjen, men ikke så skadet som ryktene vil ha det til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Eldrick Tont Woods, best kjent som Tiger Woods, ble ryggoperert i høst og har vært på sidelinjen siden det. I kjølvannet av Woods' skadefravær, har mange rykter versert rundt mannen som en gang var verdens best betalte idrettsutøver.

I går skrev golfeksperten Robert Lusetich på Twitter at Woods tilstand er forverret. Lusetich hevdet dessuten at 40-åringen har problemer med å sitte oppreist.

Det får Woods' agent Mark Steinberg til å rase. Selv om de ikke har gått ut med når Woods vil være tilbake i konkurranse igjen, reagerer Steinberg sterkt på at Woods helsesituasjon er blitt et tema i sosiale medier.

Det hele startet med at den anerkjente Twitter-kontoen Secret Tour Pro meldte at Woods sliter voldsomt med ryggen.

Siden har ryktene eskalert. Nå har Steinberg fått nok.

- Twitter-meldingene om Tigers helse er latterlige og absolutt ikke sanne. Det er forferdelig at noen kan finne opp rykter og at det blir behandlet som en nyhet, skriver Woods' agent i en pressemeldng.

Woods har ikke spilt en turnering på over et halvt år på grunn av skadeplagene. Han lå som nummer én på verdensrankingen i golf fra 15. august 1999 til 29. august 2004, altså 264 uker i strekk.

Woods anses for å være en av de beste golfspillerne gjennom tidene og har vunnet 14 major-turneringer. Hans foreløpig siste seier kom i 2008.

Når - og om - han kommer kommer tilbake, er det foreløpig ingen som vet. Men Woods har tidligere uttalt at han håper ryggskaden ikke betyr at han må sette sluttstrek for sin eventyrlige karriere.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media