Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser mot TV 2s tippekamp-avgjørelse

TV 2 har rettighetene til Premier League i Norge, men vil ikke sende noen av 16.00-kampene lørdag. De sparer kampen til et Manchester United-møte i november.

Det får supportersjef for West Ham i Norge, Erik Thoresen Drammen, til å reagere, skriver Aftenposten.

West Ham mot Sheffield United var en av kampene som TV 2 kunne ha valgt. De andre to aktuelle kampene som kunne blitt vist lørdag ettermiddag er Brighton – Everton og Watford – Bournemouth.

– Jeg kan si at det er grunnen til at jeg ser meg helt nødt til å velge helt andre metoder å se fotball på. Det er overhodet ingen som helst interesse som West Ham-supporter å ha et abonnement med TV 2 lenger. Dette stadfester frustrasjonen for dem som ikke holder med Manchester United eller Liverpool, sier Dammen.

TV 2 prioriterer heller å vise en Manchester United-kamp mot Brighton 10. november.

– Manchester United er satt opp med tre søndagskamper i løpet en drøy måned. Dette er kamper som ikke vises på TV i England og som i utgangspunktet ikke kan vises hos oss heller, dersom vi ikke dropper en «tippekamp», sier fotballsjef i TV 2 Sporten, Eystein Thue.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media