Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser mot Zlatan: - Brent alle broer

Malmö-supporterne reagerer sterkt på at Zlatan Ibrahimovic har kjøpt seg inn hos rivalen.

HINT: Hinter Zlatan Ibrahimovic om sin neste arbeidsgiver her? Svensken har lagt ut en video av sitt navn på en Hammarby-drakt på Twitter. Video: Zlatan Ibrahimovic / Twitter. Vis mer

Den svenske superstjernen var sikker på at Malmö-supporterne ikke ville reagere negativt på at han kjøper seg inn hos rivalen Hammarby.

- Jeg vet at de ikke kommer til å bli skuffet. Det jeg har gjort for Malmö kommer til å være der til evig tid. Dette er en helt annen situasjon, det har ingenting med hvor min karriere startet, sa Zlatan til Aftonbladet.

Så feil kan man ta.

- Han har brent alle broer til MFF. For supportere og ungdommer kommer han ikke til å være det forbildet han en gang var, sier nestleder i supportergruppen MFF-support, Kaveh Hosseinpour, til SVT.

Så sent som i oktober ble det reist en statue av Ibrahimovic utenfor Malmös hjemmebane.

MFF er den eneste Allsvenskan-klubben Ibrahimovic har spilt for som seniorspiller (1999 til 2001) før han gikk til Ajax.

Onsdag ble det kjent at Zlatan har kjøpt 50 prosent av AEG Swedens aksjer i Hammarby, og han eier dermed rundt en firedel av klubben.

- Jeg skal hjelpe Hammarby å bli best i Skandinavia. Det finnes ikke grenser hvor store Hammarby kan bli, sa Ibrahimovic til Aftonbladet.

Det er neppe søt musikk i ørene til Malmö-supporterne.

Malmö ble nummer to i årets Allsvenskan, ett poeng bak seriemester Djurgården. Hammarby ble nummer tre, ett poeng bak Djurgården og med dårligere målforskjell enn Malmö.

Zlatans kontrakt med LA Galaxy gikk nylig ut. Det er ikke kjent hvor 38-åringen fortsetter karrieren, men til avisen sier han at spill i den svenske serien er utelukket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media