Raser mot Zlatan: - Du sier ikke slike ting

Det gikk hett for seg i MLS i natt.

RASER: Nedum Onuoha hevder Zlatan Ibrahimovic truet med å skade ham i kampen mellom LA Galaxy og Real Salt Lake. Vis mer

Zlatan Ibrahimovic scoret nok et mål da han avgjorde kampen for Los Angeles Galaxy mot Real Salt Lake i natt.

Svensken styrte inn 2-1 på vakkert vis, men så havnet han i en skikkelig klinsj med Real Salt Lake-spiller Nedum Onuoha.

For i stedet for å feire scoringen, valgte Ibrahimovic å skrike mot Onuoha. De to var ikke akkurat venner under kampen.

- Fra 60 minutter og ut sier han til meg at han skal skade meg i kampen. Og det er en fyr som kaller seg MLS' ansikt utad, og slik oppfører han seg på banen, sier Onuoha etter kampen.

- Jeg bryr meg ikke når du forsøker å si slike ting til meg, du sier ikke slike ting på banen. Jeg kommer ikke til å akseptere unnskyldningen hans, sier Onuoha videre.

Prøvde å unnskylde

For Ibrahimovic forsøkte å legge ballen død etter kampen, ved å besøke Onuoha i garderoben. Det ville ikke sistnevnte ha noe av, som denne videoen viser.

- Jeg gikk bort til ham for å ta ham i hånda. Det er ikke noen problemer, sier Zlatan Ibrahimovic til pressen etter kampen.

Angriperen ønsker ikke å si hva som framprovoserte reaksjonen hans, men forteller at han liker å gire seg opp i kamper for å prestere på gressmatta.

- Det som skjer på banen blir på banen. Jeg liker å føle meg levende. Jeg liker når det blir tøffe dueller og slike ting, for noen ganger blir jeg slapp og føler meg ikke levende, hvis de ikke aktiverer meg. De må aktivere meg, hvis ikke blir det for lett, sier Ibrahimovic.

- Når jeg blir sint, føler jeg meg bra, sier svensken videre.

Bøtter inn

Zlatan Ibrahimovic står med åtte mål i MLS denne sesongen, nest best i ligaen. Det er tidligere Arsenal-spiller Carlos Vela som topper med ti ligascoringer.

Det er likevel gode tall for Ibrahimovic, med tanke på at svensken gikk glipp av LA Galaxys to første kamper.

Den avgjørende scoringen mot Real Salt Lake kom i det 78. minuttet på stillingen 1-1.