Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal best i utforen

Raser på norsk gulldag: - Det er bare trist

Aksel Lund Svindal (36) og Kjetil Jansrud (33) fikk en perfekt dag med sølv og gull. Flere andre var veldig irritert over at VM-utforen ble gjennomført.

SUR: Christof Innerhofer var misfornøyd med at dagens løp ble gjennomført. Foto: NTB Scanpix
SUR: Christof Innerhofer var misfornøyd med at dagens løp ble gjennomført. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRE (Dagbladet): Aksel Lund Svindal kunne knapt ha bedt om en bedre avskjed. Selv om han mistet gullet etter en feil, sto han igjen på pallen med lag- og romkamerat Kjetil Jansrud.

VM-utforen endte rett og slett med en norsk festdag, men det var flere av utøverne som mente at utforen aldri skulle ha bli kjørt.

I timene før start, var det svært usikkert om rennet i det hele tatt kom til å bli noe av. Det ble utsatt en rekke ganger på grunn av tåke og at snøen lavet ned.

I rettferdighetens navn så var det de beste som plasserte seg på toppen av resultatlista, men flere Dagbladet snakket med var sinte og frustrerte.

Slo ut i sinneEn av dem var italienske Christof Innerhofer. Han slo ut i frustrasjon da han kom inn i mål. Italieneren var tydelig irritert:

- Det var vanskelig å se i dag. Jeg er lei meg. Det var trist at måtte vi kjøre i disse vanskelige forholdene. Vi vil kjøre utøver mot utøver, ikke utøver mot vær. Det var de beste som vant i dag, og mange hadde like forhold. Vi var flere som sa at været bare kunne ha blitt bedre i morgen, så det er vanskelig å forstå hvorfor vi måtte kjøre i dag. Nå er vi her, og vi kan ikke gjøre noe med det, sier Innerhofer til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer