Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser. Så innser Costa tabben

Diego Costa var mektig irritert på en lagkamerat i kveldens Champions League-oppgjør. Det kan ha kostet spissen dyrt.

STÅR STILLE: Diego Costa brukte energien på å klage i stedet for å jage scoring. Video: Viasat Vis mer
  • Atlético Madrid - Leverkusen 1-0 (0-0)

Atlético-resultatene den siste tida vitner om to ting. Diego Simeones mannskap er fortsatt bunnsolide defensivt, men sliter også med å produsere mye framover i banen.

Laget har sluppet inn færrest mål i La Liga, men er også blant lagene som har scoret færrest mål i den spanske ligaen.

Og i kveldens kamp mot Leverkusen i Champions League ga stjernespiss Diego Costa oss et godt eksempel på problemet klubben har.

Tabbe

I videoen i toppen av denne saken kan du se at den spanske bråkebøtta er mer opptatt av å gi lagkamerat Ángel Correa inn enn å følge med på spillet.

For mens Costa slenger med leppa, mistet Leverkusen-keeper Lukas Hradecky ballen, og den kunne Costa ha rukket hvis han hadde hengt med i svinga.

- Hvis du skal score mål er første bud at du skal være der. Han er mer opptatt av å påpeke at han ikke får ballen enn å følge med, sier Petter Veland i Viasat-studioet.

Viasat-eksperten fortsetter oppgitt:

- Diego, kjære vene. Følger du med, kunne du faktisk ha scoret mål.

Slo tilbake
Costa hadde også en stor mulighet tidlig i den andre omgangen, men skuddforsøket fra kloss hold ble for svakt.

Leverkusen forsvarte seg godt gjennom hele kampen, og hadde også noen gode muligheter på overganger, men ble til slutt straffet av det spanske laget.

Det skjedde i det 78. minutt. Renan Lodi stormet ned på venstrekanten og slo et presist innlegg. I boksen ventet Álvaro Morata, og den spanske spissen var iskald og styrte inn vinnermålet.

Dermed er Simeones mannskap på vei til sluttspillet i Champions League igjen.

Kveldens resultater gjør at Atlético topper gruppe D før Juventus og Lokomotiv Moskva spiller i kveld. Det oppgjøret, og mange til, kan du følge direkte i Dagbladet fotballstudio fra 2100.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media