Raser

Manchester-derbyet sørget for en av de villeste fotballkampene i historien. Ekspert mener Erling Braut Haaland gjør narr av Premier League. Sky Sports-profil Roy Keane raser: - Jeg kan ikke tro hvor dårlig United var.

REAGERER: Roy Keane, ekspert på Sky Sports og tidligere United-spiller. Foto: NTB
REAGERER: Roy Keane, ekspert på Sky Sports og tidligere United-spiller. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City - Manchester United 6-3

MANCHESTER (Dagbladet): Det er bare å bøye seg i støvet så lenge det varer: En nordmann som spiller hovedrollen i Premier League er knapt til å begripe.

Ny hat trick, 14 mål i Premier League og tre scoringer i Champions League. Det er fasiten etter Citys 6-3 over United. Og verden gnir seg i øynene.

- Engelsk fotball har spurt seg hvordan den kan stoppe det norske fenomenet som gjør narr av Premier Leagues rykte som best i verden. I stedet svingte Kevin De Bruyne ballen inn. Haaland knuste tre motstandere og gjorde sitt 12. mål på åtte kamper.

Slik beskriver journalist Simon Bajkowski i Manchester Evening News Haalands første mål. Han puttet to til. Og det er ingen tvil om hvem som vil pryde avisene mandag. Dette til tross for at også Phil Foden scoret tre mål og vartet opp med en elegant forestilling.

Mens City-fansen er høyt oppe denne søndagskvelden i Manchester, er det blytungt for den røde delen. Manager Erik ten Hag var ikke høy i hatten da han satte seg ned på pressekonferansen etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.