KOKTE OVER: Simona Halep ble rasende etter at hun tapte en ballveksling i oppgjøret mot Kaia Kanepi. VIDEO: Med tillatelse fra Eurosport, som sender US OpenVis merVis merVis mer Vis mer

Simona Halep tapte mot Kaia Kanepi:

Raseri etter sjokk-exit

Verdensener Simona Halep (26) røk ut av US Opens første runde. Da ble rumeneren rasende.

På stilling 1-0 i andre sett (Halep tapte det første settet 2-6) knuste hun racketen i det harde underlaget to-tre ganger.

- Det er en bombe, sier Eurosport-ekspert Christer Francke på direkten.

Kanskje ikke så rart. Halep er verdensener og var storfavoritt mot Kaia Kanepi. Den estiske 33-åringen er rangert som nummer 44 i verden.

Det burde ha blitt en enkel seier for Halep, som har slått skikkelig til de siste åra.

PING PONG-KATT: Denne kinesiske katta har liten respekt for bordtennisreglene og går til og med inn på motstanderens banehalvdel for å vinne. Video: YouTube/cathuang Vis mer Vis mer

Rasende - igjen

Til tross for raseriutbruddet, greide ikke Halep å snu dagens kamp. Oppgjøret ble sendt på Eurosport, som sender alt US Open.

Hun kjempet seg tilbake til stillingen 4-4 i det andre settet, men Kanepi var i det umulige hjørnet og slo tilbake igjen.

En sterk prestasjon mot verdenseneren.

Halep svarte med å dundre en ny racket i hardcourten. Sjokket var et faktum. Kanepi vant det andre settet 6-4 og kampen 2-0.

- Dette er en stor dag. Jeg måtte være aggressiv og visste jeg hadde en sjanse til seier, sier Kanepi etter triumfen.

Puppe-forandring

Halep har gjennomgått en stor forandring siden hun slo gjennom som 17-åring på verdenstouren.

Hun har spilt fire Grand Slam-finaler, og vunnet en av dem.

Det skjedde tidligere i sommer i French Open. Finalen mot amerikanske Sloane Stephens ble et fyrverkeri av en tenniskamp, som omsider bikket rumenerens vei.

- Jeg kan nesten ikke tro det. Dette har jeg drømt om siden jeg startet å spille tennis. Og jeg er veldig glad for at det skjedde her i Roland-Garros, i min favorittby (Paris), sa Halep i seiersintervjuet, der hun også sa det ble en vanskelig kamp mot en svært god motstander.

Selv har hun takket puppe-forandringen for at hun fikk et løft i karrieren. Det skjedde i 2010, da Halep var 19 år gammel.

Den rumenske jenta gikk fra BH-størrelse 75 DD til mer moderate 75 C, og det året klatret hun 150 plasser på den offisielle WTA-rankingen.

- Det er vekten på dem som plager meg. Det går ut over min evne til å reagere kjapt, og brystene gjør meg utilpass når jeg spiller. Jeg liker dem ikke til vanlig heller. Uansett om jeg drev idrett eller ei ville operert, har hun forklart, ifølge Daily Mail.