Raseri etter sjokkerende video

Superstjerne LeBron James er blant dem som reagerer sterkt.

SJOKKVIDEO: En video fra Florida i USA har den siste uka rystet landet. I videoen kan vi se en trener som to ganger regelrett slår til en ni år gammel gutt. Video: ODFBall / Instagram Vis mer
Publisert

En video som fra USA som sirkulerer i sosiale medier har skapt sinne. Videoen viser en trener som slår til en ung gutt i ansiktet to ganger, i forbindelse med en fotballkamp.

Den lille gutten skal være ni år gammel og skal ha skjedd i Kissimmee, Florida. Klubben skal være Savannah Gators U9-lag.

Først slår treneren gutten hardt i ansiktet, før han snur seg og er tydelig rasende. Noen sekunder seinere går han tilbake og slår gutten en gang til. Denne gangen faller han i bakken.

Se video øverst i denne artikkelen.

En som reagerer sterkt på hendelsen, er NBAs superstjerne LeBron James (35).

«Hvis jeg hadde vært der og selv om det ikke var min unge, så ville vi garantert ha utvekslet mer enn ord», skrev James på Instagram story, tydelig forbanna.

Treneren skal ha blitt utestengt på livstid etter episoden, og skal også være politianmeldt, skriver FOX Atlanta og CBS.

Treneren har seinere uttalt seg.

- Jeg kommer ikke til å unnskylde det jeg gjorde. Jeg gjorde feil. Det er ingen unnskyldninger for mine handlinger. Han tilgir meg og foreldrene hans har tilgitt meg, så ingen andre burde kritisere meg, sier treneren via Facebook Live.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer