Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raseri etter skrekktakling på Liverpool-talent (18)

- Skammelig!

SKREKKTAKLING: Her takles Yasser Larouci av Joris Gnagon. Foto: Tim Bradbury/Getty Images/AFP
SKREKKTAKLING: Her takles Yasser Larouci av Joris Gnagon. Foto: Tim Bradbury/Getty Images/AFP Vis mer
  • Liverpool - Sevilla 1-2

Liverpool lader for tida opp til en ny sesong i USA. Der møtte Champions League-vinnerne Sevilla til treningskamp natt til mandag.

Det ble et 1-2-tap for Jürgen Klopps menn. Men resultatet ble overskygget av en stygg takling på unggutten Yasser Larouci (18), som anses som et stort talent.

Sevillas Joris Gnagon kom på et tidspunkt inn fra høyre og slengte ut et bein som traff 18-åringen i knehøyde. For det fikk han et rødt kort.

Liverpool-sjef Klopp er blant dem som reagerer sterkt på taklingen.

- Det er for tidlig i sesongen for at jeg skal skape overskrifter ved å si hva jeg mener, sier en ordknapp Klopp til Liverpool Echo etter kampen.

Raseri

Han legger til at Yasser undersøkes, og at det er tidlig å si om han har pådratt seg en alvorlig skade. Men Klopp tror det hele gikk greit:

- Det ser ut som han var heldig. Han kunne ikke fortsette å spille, men det ser ut som det gikk bra med ham, sier Klopp.

Situasjonen skaper raseri på sosiale medier.

- Tenk å få et rødt kort for å gjøre noe sånt mot en 18-åring i en treningskamp. Skammelig. (...) Patetisk. Skammelig takling, mener Liverpool-journalist Joel Rabinowitz.

- Det er et helt forferdelig spark mot 18-åringen. Skammelig. Forsvareren får direkte rødt, skriver ESPNs Melissa Reddy på Twitter.

Liverpool Echo kaller også taklingen «forferdelig» i sin live-oppdatering.

Lugging

Sevilla vant for øvrig oppgjøret etter en scoring i kampens aller siste minutt.

Liverpool er altså i full gang med sesongoppkjøringen etter en fjorårssesong som ble en kjempesuksess for Merseyside-laget. 1. juni vant de Champions League.

Men i sesongoppkjøringen har det lugget litt for Klopps mannskap. I tillegg til tapet i natt, tapte de røde nylig for det tyske storlaget Borussia Dortmund.

- Det ble en vanskelig kamp for begge lag. Jeg så mye bra og mange gode enkeltprestasjoner, men det er var tydeligvis ikke nok. Vi var ikke i nærheten av der vil vil være, sa Klopp med tanke på målene de slapp inn, sa Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp uttalte nylig at Liverpool er nødt til å fortsette å bruke store summer på spillere. Årsaken til det er at Liverpool må gjøre det – fordi alle andre gjør det, og at de er avhengige av å henge med.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media