BELØNNES: Marcus Rashford. Foto: NTB Scanpix/AFP / BEN STANSALL
BELØNNES: Marcus Rashford. Foto: NTB Scanpix/AFP / BEN STANSALLVis mer

Rashford fikk ny United-kontrakt

Knyttet til Old Trafford til 2020.

Spisskometen Marcus Rashford har skrevet under på en ny avtale med Manchester United. 18-åringen blir på Old Trafford fram til 2020.

I den ferske avtalen ligger det også en opsjon på ett års forlengelse. United bekreftet nyheten på sitt eget nettsted mandag. Backen Cameron Borthwick-Jackson (19) har også skrevet under på en ny avtale.

Potensial - Jeg er svært glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt. Jeg har alltid vært Manchester United-fan, så å spille for klubben er en drøm for meg, sier Marcus Rashford til manutd.com.

United-direktør Ed Woodward roser spissen, som nylig fikk sin landslagsdebut for England.

- Marcus har stort potensial. Han er blitt en del av førstelaget på kort tid. Jeg er veldig glad for at han har skrevet under på en ny avtale, sier Woodward.

Rashford scoret fem seriemål på elleve kamper i Premier League for United denne sesongen.

Borthwick-Jackson fornøyd Backtalentet Borthwick-Jackson er også svært fornøyd med sin nye avtale.

- Jeg har vokst opp i United, og jeg nyter hvert minutt her. Det var utrolig å få førstelagsdebuten i klubben forrige sesong. Nå skal jeg jobbe hardt for å utvikle meg videre, sier 19-åringen.

United-direktør Ed Woodward roser venstrebacken.

- Jeg er glad for at Cameron har forlenget avtalen med oss. Jeg ser fram til å se ham i troppen i mange år framover, sier Woodward.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.