Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasisme-saken mot Terry utsatt til etter EM

Erklærte seg ikke skyldig i dag.

MØTTES IGJEN: Lørdag møttes Queens Park Rangers-forsvarer Anton Ferdinand (t.h.) og Chelsea-stopper John Terry for første gang siden episoden som førte til at Terry ble anklaget for rasisme. Rettssaken startet i dag, men ble utsatt til etter fotball-EM i sommer. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
MØTTES IGJEN: Lørdag møttes Queens Park Rangers-forsvarer Anton Ferdinand (t.h.) og Chelsea-stopper John Terry for første gang siden episoden som førte til at Terry ble anklaget for rasisme. Rettssaken startet i dag, men ble utsatt til etter fotball-EM i sommer. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix Vis mer

John Terry erklærte seg ikke skyldig da rasismesaken mot Chelsea-stopperen startet i retten onsdag. Saken ble senere utsatt til etter EM i sommer.

Den tar til 9. juli etter europamesterskapet i Polen og Ukraina. Terry var ikke selv til stede i rettssalen i London i dag, men advokaten hans uttalte seg på fotballstjernens vegne.

31-åringen er anklaget for å ha brukt rasistiske skjellsord mot Queens Park Rangers-spilleren Anton Ferdinand under en seriekamp i fjor høst.

Terry kan bli bøtelagt 2500 pund (23 000 kroner) hvis han blir funnet skyldig. Han har hele tiden fått støtte fra klubbledelsen i saken.

Sist helgs FA-cupkamp mellom QPR og Chelsea var første gang Terry og Ferdinand møttes siden episoden. Da bestemte Englands Fotballforbund (FA) kort tid før kampen at spillerne ikke skulle håndhilse på hverandre etter spekulasjoner om at Ferdinand ikke ville ta Terry i hånden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling