Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasistiske tilrop mot Barca-stjerne

Eto\'o hetset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Samuel Eto\'o er ikke bare toppscorer i Spania. Barcelona-spissen er den som sliter mest med rasisme i landet.

I går kveld scoret målmaskinen fra Kamerun det første av tre mål for Barcelona på bortebane mot Real Santander.

Radio Cadena Ser melder at Eto\'os mål førte til rasistiske tilrop fra Santander-fansen.

Tidligere har Eto\'o opplevd det samme med andre fans. I 2004 ble han møtt med apelyder av Getafe-supportere, og i februar ble Real Zaragoza bøtelagt med 75 000 kroner etter en liknende situasjon.

I Zaragoza truet Eto\'o med å forlate banen. I går kveld fortsatte både han og Barcelona. Klubben sikret seg sin tredje strake seier i serien etter to seine mål fra Ludovic Giuly og Ronaldinho.

Santander kan vente seg straff. I mars ble det vedtatt en lov som sier at rasisme innen idretten skal slås hardt ned på i Spania.

TILROP: En keepertabbe sikret Samuel Eto\'o det første målet mot Santander. Likevel valgte hjemmefansen å gå løs på Kamerun-spissen. Foto: Scanpix/Reuters
TILROP: En keepertabbe sikret Samuel Eto\'o det første målet mot Santander. Likevel valgte hjemmefansen å gå løs på Kamerun-spissen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer