Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rask og ikke så gammel

Andresen glad for Madsen-signatur.

SKRYTES OPP: Birger Madsen er VIFs nye stopper, kanskje allerede denne sesongen dersom klubbene blir enige om kjøp. Foto: 
Foto: Linn Catrin Olsen / SCANPIX
SKRYTES OPP: Birger Madsen er VIFs nye stopper, kanskje allerede denne sesongen dersom klubbene blir enige om kjøp. Foto: Foto: Linn Catrin Olsen / SCANPIX Vis mer

Endelig en opptur for Martin Andresen. Vålerengas spillende manager er godt fornøyd med å sikret seg underskriften til Sandefjord-stopperen Birger Madsen.

Det ble mandag kjent at Madsen er enig med Vålerenga om en treårskontrakt fra 1. januar 2010.

- Birger er Oslo-gutt og det er en fordel for oss. Han er en rask midtstopper og ikke så gammel i forhold til andre som spiller fast i den posisjonen i eliteserien. Han er duellsterk og vi er veldig glad for at han har valgt oss som sitt neste stoppested, sier Andresen til vif-fotball.no.

Vålerenga har lenge vært på stopperjakt.

- Han er en naturlig ledertype og har vært kaptein i Sandefjord de siste sesongene, og en sånn type spiller har vi lett etter. Vi ser fram til at Birger skal bidra i Vålerenga, sier Andresen.

VIF er helt ute av form og har tapt sine seks siste seriekamper. Det betyr støy på Valle, og ledelsen får kritikk for ikke å være tydelige nok på spørsmål om Andresen fortsatt har full tillit.

Vålerenga ligger på 10.-plass i serien. Neste kamp går mot Stabæk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling