Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Carlsen med ny remis

Rask remis for Carlsen

Magnus Carlsen spilte remis med svart mot nederlenderen Anish Giri i Wijk aan Zee-turneringen i Nederland.

REMIS: Magnus Carlsen står med en seier og tre remis så langt i Tata Steel Challenge. AFP PHOTO / ANP / Koen Suyk / Netherlands OUT
REMIS: Magnus Carlsen står med en seier og tre remis så langt i Tata Steel Challenge. AFP PHOTO / ANP / Koen Suyk / Netherlands OUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Carlsen satte Giri under et stort press med sitt 23. trekk. Nederlenderen måtte bruke lang tid på å finne ut av stillingen, men etter 31 trekk hadde spillerne blitt enige om remis.

Carlsen hadde spilt to remis og vunnet ett parti før møtet med Giri. Etter partiet står han med 2,5 poeng, mens den nederlandske motstanderen står med 3 poeng etter to seirer og to remis.

I femte runde onsdag skal den norske verdensmesteren ut mot russiske Vladimir Kramnik med hvite brikker. Turneringen består av hele 13. runder.

Turneringen i Nederland var den Carlsen debuterte internasjonalt i som 13-åring i 2004. Han gikk til topps i turneringen i 2010, 2013, 2015 og 2016, mens i fjor ble det annenplass bak amerikaneren Wesley So.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!