Raskere enn ventet

LONDON (Dagbladet): Tore Pedersen kom smørblid ut fra forhandlingsmøte med toppledelsen i Wimbledon i går. I hendene hadde den ferske Dons-spilleren en tung stresskoffert og lommeboka. Fullt opp med pundsedler, Tore?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det spørsmålet ville verken østfoldingen eller agent Rune Hauge svare på. Men menneskehandler Hauge kunne kjapt avfeie alle spekulasjoner om feite utbetalinger.

- Tore kunne kanskje fått mer penger andre steder, men penger er ikke alt i verden. Kombinasjonen av engelsk toppserie, London - hvor Tore har mange kamerater - og Egil Olsen som manager, gjorde at alt stemte, sier Rune Hauge.

Hovedpersonen er fornøyd med forsvarstalen fra agenten. Tore P. er like godt fornøyd med tempoet i forhandlingene.

- Ja, jeg hadde ikke ventet at det skulle gå så kjapt, sier han til Dagbladet.

Lett med Egil

Mandag stiller Tore Pedersen på sin første trening med Drillo som sjef. Det passer ham utmerket. Tore tror ikke det blir vanskelig å forholde seg til den like ferske manageren.

- Min erfaring er at det er lett å løse problemer med Egil. Både på den ene og andre måten snakker vi samme språk, sier Tore Pedersen.

  • Den tildigere Eintracht Frankfurt-spilleren har skrevet treårskontrakt med Wimbledon - den 11. kontrakten Tore P. har satt navnetrekket sitt på.

- Begge parter var innstilt på å få unna det formelle i en fart. Ting gikk glatt, sier han om den siste underskriften hans - så langt i karrieren.

Solid erfaring

Men det ikke Tore Pedersen vet er at Drillo har gått harde runder med Dons-ledelsen før kontrakten var et faktum i går.

Ifølge Rune Hauge er det fremdeles en åpning for en norsk spiller til, Knut-Henry Haraldsen.

Tore P. har solid erfaring fra før i engelske klubber. 1. divisjonlaget Oldham og toppklubben Blackburn har hatt østfoldingen i stallen.

  • Bjørn Rune Gjelsten har nesten ikke har vist seg blant spillerne siden han og Kjell Inge Røkke kjøpte 80 prosent av aksjene i London-klubben. I går sto Gjelsten ved Drillos side da ny-manageren holdt sin introduksjonstale.

- Vi føler at vi har hatt en periode nå på å bli kjent med Premier League, og er nå bedre rustet til å ta mer aktivt del. Fortsatt er det Sam som bestemmer det meste. Han har jo en del flere år i gamet, sa Gjelsten.

KLAR FOR DONS: Ikke rart Tore Pedersen smiler bredt. Han har akkurat skrevet under kontrakt med Wimbledon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer