Raskest i verden: 1.09,5

Norske travhesten Maid for Tag sjokkerte i USA i natt.

BEST I VERDEN:  Stor kveld i USA for den norske travhesten Maid For Tag og hennes følgesvenn Camilla Hansen. Foto: HESTEGUIDEN.COM
BEST I VERDEN: Stor kveld i USA for den norske travhesten Maid For Tag og hennes følgesvenn Camilla Hansen. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den norskeide og norsktrente travhesten Maid For Tag sjokkerte travverdenen i natt med seier på kilometertiden 1.09,5 på den amerikanske hovedbanen Meadowlands i natt. Dette er verdens raskeste tid av en hoppe i år, melder tgn.no.

Maid For Tag (8) vant kvalifiseringen til kommende lørdags storløp Breeder's Crown, og eieren Per Arne Claussen kunne innkassere om lag 130 000 kroner.

28 i oddsSpillerne var like sjokkert som resten av ekspertisen - Maid For Tag ga 28 i vinnerodds med den fransk-kanadiske reservekusken Yannick Gingras i sulkyen.Den norske V75-profilen Maid For Tag har vært på tur i Canada og USA fra den faste treneren og kusken Olav Mikkelborgs stall på Nannestad noen uker sammen med stalljenta Camilla Hansen.

Før avreisen til Nord-Amerika hadde Maid For Tag og Olav Mikkelborg startet 10 løp i Norge og Sverige i år. De to siste hjemlige seirene kom på Solvalla og Momarken i februar.

Maid For Tag har gjort bra prestasjoner i Canada, der hun har hatt base på stallen til nordmannen Harald Lunde. På tre løp for nattens sensasjonelle seier og vinnertid, hadde Maid For Tag plasseringene 5-5-3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer