- Rasmussen bløffer om Hushovd

Kyllingen hevder Hushovd brøt antidopingregler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i den danske avisa BT Rasmussen kom med sine beskyldninger mot Thor Hushovd (29). I intervjuet, som ble gjort i Italia, kritiserer 33-åringen blant annet rytternes meldeplikt overfor dopingjegerne.

«Det er vel ikke et problem om man har orden i sakene? spurte BT.»

«Er det rimelig? Det må være en grense for når overvåkningssamfunnet opphører. Vi er tross alt bare sykkelryttere. Det er ingen som vet at Thor Hushovd har kjørt Tour de France med to advarsler. Formodentlig heller ikke hans egen sportsdirektør. De (advarslene. red.anm.) er kommet fra hans eget forbund» hevdet Rasmussen overfor avisa.

Rasmussen ledet sommerens Tour de France da han ble kastet ut fordi han fire ganger de siste 16 månedene skal ha latt være å melde fra til antidopingmyndigheter hvor han befant seg. Den siste gangen ble han tatt i rein løgn.

– Bare tull

President Erik M. Aarethun i Norges Cykleforbund avviser at Hushovd har fått advarsler for å ha latt være å melde fra til antidopingmyndighetene hvor han har vært.

– Dette føyer seg inn i rekken av bløffer fra Rasmussen. Han har prøvd å bløffe i lang tid nå, og har ingen troverdighet i sporten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer