Rasmussen har vondt av lagkameratene

Har fortsatt kontakt med Rabobank.

Michael Rasmussen har fortsatt kontakt med sportsdirektør Erik Dekker og noen av rytterne i Rabobank.

Dansken føler seg urettferdig behandlet av sin tidligere sjef, Theo de Rooij. Men det betyr ikke at han har avskåret all kontakt med det nederlandske laget.

- Erik Dekker snakket med Michael i går, og han ringer også til de andre rytterne på laget. Det snakkes ikke så mye om det som har skjedd. Men mer om hvordan han har det, og hvordan vi har det, sier Rabobanks Erik Breukink.

Og selv om Michael Rasmussen føler at hans liv er ødelagt etter at han ble fratatt sitt livs største triumf, så har han overskudd til å bekymre seg over lagkameratene.

- Michael har vondt av lagkameratene. Følelser spiller en stor rolle under samtalene. Han kan ikke tro det som har skjedd, sier Breukink og legger til at det ville vært umenneskelig å bryte kontakten helt.

Rasmussens tidligere lagkamerat, Thomas Dekker, kan heller ikke slippe danskens avskjed fra tankene sine.

- Vi slår ikke folk ihjel her på laget, og Michael er jo ikke kriminell. Så det er fryktelig det som har skjedd, sier 22-åringen.

- Det er ikke moro. Jeg har aldri kjempet så mye for en lagkamerat. Så kommer han i gult, og så er det bare forbi. Hans liv, eller i hvert fall hans sykkelliv, er nok over. Det er en stor, stor skam, og jeg tenker mye på ham, legger Thomas Dekker til.

HAR KONTAKT: Michael Rasmussen snakker fortsatt med sine gamle lagkamerater i Rabobank. Foto: FRANCK FIFE / AFP / SCANPIX
HAR KONTAKT: Michael Rasmussen snakker fortsatt med sine gamle lagkamerater i Rabobank. Foto: FRANCK FIFE / AFP / SCANPIX Vis mer

(NTB)