Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raste da de fikk se hvordan han tok på den unge jenta - så kom sannheten fram

Fotball-ekspert Craig Foster får tyn.

SÅ RØDT: Flere har kommet med hatytringer mot Craig Foster etter at de fikk se bildet som er innfelt. Foto: NTB Scanpix/AFP
SÅ RØDT: Flere har kommet med hatytringer mot Craig Foster etter at de fikk se bildet som er innfelt. Foto: NTB Scanpix/AFP Vis mer

(Dagbladet): I dag spilte blant andre John Arne Riise på et lag samlet av Liverpool-legender mot Australia i en oppvisningskamp i Sydney. Liverpool Legends, anført av stjerner som Steven Gerrard og Robbie Fowler, vant kampen 4-0. Men det var noe helt annet som fikk folk i sosiale medier til å diskutere begivenheten.

Før kampen sto spillerne på begge lag oppstilt sammen med yngre maskoter under nasjonalsangen til Australia. Da tv-kameraet sveipet over spillerne, og kom til tidligere Crystal Palace-spiller Craig Foster, fikk tv-seerne se 46-åringen stryke en ung jente over brystet.

Twitter kokte over av hatytringer mot Foster etter episoden. Flere hundre mennesker har skrevet graverende ting om australieren, mens andre tar Foster i forsvar.

Hans datter For det viste seg at maskoten var hans åtte år gamle datter.

«Det var veldig spesielt for alle spillerne å dele dagens erfaring med våre barn som maskoter. Min vakre åtte år gamle datter. Uforglemmelig», skriver Foster på sin Twitter-profil.

The Sun er blant de engelske mediene som omtaler saken i dag. Med tittelen «Altfor hengiven eller dypt urovekkende?» stiller avisa spørsmål om Fosters oppførsel var over streken.

Flere engelske medier har forsøkt å få en kommentar fra Foster, uten hell.

Ekspert Han har foreløpig valgt å kommentere hendelsen på Twitter, selv om han ikke adresserer anklagene mot ham.

«Det var synd at min 16 år gamle datter og 18 år gamle sønn ikke kunne være der også. Jeg ville garantert gitt de en varm klem også. Det er spesielt for en far», skriver Foster videre.

Craig Foster la opp som fotballspiller i 2003. Han spilte blant annet i Crystal Palace og Portsmouth. Han har jobbet som ekspert og kommentator i Australia etterpå. Han skriver også for avisene The Sun Herald og Sydney Morning Herald.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media