Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raste da Formel 1-fører forsøkte å være morsom med Schumacher-bilde

Danske Kevin Magnussen fjernet bilde etter sinte kommentarer.

SINNA: Et bilde av Michael Schumacher fra glansdagene skapte raseri. Her er han ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
SINNA: Et bilde av Michael Schumacher fra glansdagene skapte raseri. Her er han ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den danske Formel 1-kjøreren Kevin Magnussen (23) hadde nok ikke forventet så sterke reaksjoner da han la ut et bilde på sin Instagram-profil for å være morsom.

Et bilde med tittelen «fortsatt raskere enn en McLaren», hvor en Ferrari kjører på tre hjul, ble lagt ut av Magnussen, som også la ved seks smiletegn under bildet.

Dansken, som kjørte for McLaren i fjor, forsøkte å være morsom på gamleklubbens bekostning, men Renault-kjøreren ble raskt gjort oppmerksom på at det ikke var noen hvem som helst som satt i førersetet bak Ferrarien - det var Michael Schumacher.

På det aktuelle bildet hadde Michael Schumacher akkurat kollidert med McLaren-fører David Coulthard under Belgiske Grand Prix i 1998. Schumacher ble ikke skadet i sammenstøtet, men bilen ble totalvrak.

Ifølge den finske avisa Iltalehi skapte bildet reaksjoner blant de som visste at bildet var av Schumacher.

FALT IKKE I SMAK: Kevin Magnussens forsøk på å være morsom slo tilbake på ham. Foto: Grand Prix/NTB Scanpix
FALT IKKE I SMAK: Kevin Magnussens forsøk på å være morsom slo tilbake på ham. Foto: Grand Prix/NTB Scanpix Vis mer

«Det var smakløst», skriver avisa.

Det tok ikke lang tid før bildet ble fjernet.

«Folk var forbannet. Kommentarfeltet ble raskt fylt med sinte kommentarer og dansken ble fornærmet, en bruker beskrev han som en idiot», skriver avisa videre.

Michael Schumacher er som kjent skjermet fra pressen etter den ulykksalige hendelsen da han falt stygt på ski i alpene og fikk omfattende hodeskader for snaut to år siden.

Les også: Norsk overlege reagerer på alle rapportene om Formel 1-legendens helsetilstand.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart