Stockholm 20130728 EM fotball for kvinner. Friends Arena i Solna. Finalen mellom Norge-Tyskland. Norge tapte (1-0) Caroline Graham Hansen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Stockholm 20130728 EM fotball for kvinner. Friends Arena i Solna. Finalen mellom Norge-Tyskland. Norge tapte (1-0) Caroline Graham Hansen. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Raste da hun fikk rødt kort, endte på sykehus

Slo hånda i innbytterboksen.

(Dagbladet): Caroline Graham Hansen mente hun ble feilaktig utvist i en mesterligakamp, og feide hånden i innbytterbåsen i sinne og måtte på sykehus.

Det skjedde etter at hun fikk direkte rødt kort i 1-1-oppgjøret mellom Wolfsburg og svenske Rosengård i Tyskland søndag.

- De tok et røntgenbilde, men det var ikke noe brudd eller slikt. Det røde kortet var helt håpløst idømt, sier landslagstrener Even Pellerud til NTB.

Hansen pådro seg bare en forstuing etter irritasjonen på vei til garderoben.

På sykehuset var to andre spillere fra samme kamp allerede på plass: Rosengårds Line Röddik Hansen (hodeskade) og Emma Berglund (fraktur i hånden).

Returoppgjøret går lørdag uten en suspendert Hansen.

Hansen er ikke med i landslagstroppen til kampen mot Nederland 8. april.

- Vi valgte å ikke ta henne med på grunn av den langvarige skaden hun har hatt, som fortsatt er under behandling. Hun er tilbake i spill i Wolfsburg, men ikke helt topp for landslagsspill ennå, forteller Pellerud.

Les også: Marta hetset etter duell med Graham Hansen.
 

(NTB)