Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raste etter Kalla-innslag. Dette er svaret: - Hun visste akkurat hva vi skulle gjøre

- Hun lo og syntes det var artig.

MED PÅ LEKEN: Den svenske pressesjefen reagerte sterkt etter et Charlotte Kalla-innslag på Idrottsgalan. Men skistjerna var med på leken.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
MED PÅ LEKEN: Den svenske pressesjefen reagerte sterkt etter et Charlotte Kalla-innslag på Idrottsgalan. Men skistjerna var med på leken. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den svenske Idrottsgalan gikk av stabelen i går, og både prisutdelingen og innslagene underveis skapte store reaksjoner.

SVT hadde i forbindelse med begivenheten satt sammen en «kavalkade» av Charlotte Kallas bitreste intervjuer. Det fikk pressesjefen i det svenske langrennslandslaget til å reagere.

- Charlotte Kalla er en vinnerskalle og gjør alltid sitt beste. Hun setter høye krav til seg selv og derfor synes jeg det er sterkt av henne å stille opp og gjøre alle intervjuene. Dette hører ikke hjemme på en idrettsgalla. Det er et slag under beltestedet, sier svenskenes pressesjef, Torbjörn Nordvall.

Det var André Pops som introduserte innslaget, og fikk kjenne på kritikken etterpå. Konfrontert med det, svarte Pops at Charlotte Kalla visste nøyaktig hva som skulle skje:

- Hun visste akkurat hva vi skulle gjøre. jeg har snakket med henne. Hun visste at vi skulle sette sammen og lage en sketsj med det. Så Charlotte tar dette rolig, tror jeg, sier Pops.

Han fortsetter:

- Jeg skjønner at Nordvall passer på løperne sine. Synes han at det ikke var greit, er det jo ikke det. Men jeg håper at andre ikke får en dårlig følelse av dette. Men Charlotte stilte opp, og hun lo og syntes det var en artig ide, forklarer svensken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media