Raste etter utvisning: Knuste glassdør

Den norske midtstopperen Sigurd Rosted knuste en glassdør i sinne etter å ha blitt utvist da Brøndby tapte 2-3 mot Midtjylland lørdag.

RASTE: Sigurd Rosted var frustrert var frustrert etter et rødt kort tidligere i dag. Foto: NTB
RASTE: Sigurd Rosted var frustrert var frustrert etter et rødt kort tidligere i dag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rosteds voldsomme reaksjon skaper overskrifter i danske medier, og tabloiden B.T. skriver at Rosted rett og slett gikk amok.

Etter å ha ledet 2-0 og sett Midtjylland kjempe seg tilbake til 2-2, fikk Rosted nemlig sitt annet gule kort for dagen da han gikk i kroppen på en Midtjylland-spiller som stormet framover.

Det likte stopperen dårlig. Han var så rasende at han knuste en glassdør i spillertunnelen da han slo hånden i den på vei inn i garderoben.

TV-bildene fanget ikke selve situasjonen, men viste først den knuste døren og så Rosted mens han sto med en bandasje rundt hånden.

- Jeg angrer ikke. Det var frustrasjon, og så ender det sånn, sa Rosted ifølge B.T. til Canal 9 etter kampen.

Vondt ble til verre for Brøndby etter at Rosted ble utvist, for til slutt vant Midtjylland kampen 3-2 etter et selvmål av keeper Marvin Schwäbe rett før slutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer