Åge Hareide:

Raste mot publikum: - Ufyselige

Svenske Rasmus Wiedesheim-Paul (22) reddet ett poeng for Rosenborg da Bodø/Glimt sløste med sjansene. Etter kampen raste Åge Hareide mot Glimt-fansen. - Det var et ufyselig publikum her, sier Rosenborg-treneren.

MISFORNØYD: Rosenborgs trener Åge Hareide etter kampen mot Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB
MISFORNØYD: Rosenborgs trener Åge Hareide etter kampen mot Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Bodø/Glimt - Rosenborg 2-2 (1-1)

Det sto skrevet i stjernene at Erik Botheim (21) skulle score i kveldens toppkamp mot Rosenborg. Botheim, som ble hentet gratis fra Rosenborg før denne sesongen, brukte ti minutter på å ryste gamle lagkamerater.

Sondre Sørli prikket innlegget på hodet til Botheim og spissen fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål bak en utspilt André Hansen.

Men Carlo Holse og Rasmus Wiedesheim-Paul hadde ingen planer om å la Botheim få et drømmegjensyn med sine gamle lagkamerater. Wiedesheim-Paul satte inn kampens siste scoring og Rosenborg tar med seg et noe heldig poeng fra Aspmyra.

Bodø/Glimt sløste med sjansene og hadde fortjent å ta med seg tre poeng fra kampen.

- De kommer garantert til å være skuffet, sa Joacim Jonsson i Eurosport-studio, og mente Glimt var det beste laget.

- Rosenborg er heldige, fortsatte Jonsson.

Ikke fornøyd

Ulrik Saltnes var ikke fornøyd med å ha tapt to poeng i sluttminuttene.

- Det er så unødvendig baklengsmål. Det er slik fotballen er noen ganger, den må man bare akseptere, sa Glimt-kapteinen til Eurosport etter kampen.

AMPERT: Aron Dønnum (23) har flydd høyt i seriestarten. 16. mai misset han straffe, og kom i høylytt krangel med trener Dag-Eilev Fagermo. Video og reporter: Fredrik N. Filtvedt Vis mer

Sondre Fet så lenge ut til å bli matchvinner for hjemmelaget da han satte ballen iskaldt i mål etter å ha blitt elegant flikket igjennom av Sørli.

- Det blir ikke noe vakrere enn det der, utbrøt Joacim Jonsson i Eurosport-studio.

JUBEL: Bodø/Glimts Sondre Brustad Fet jubler sammen med Patrick Berg og Erik Botheim etter 2-0 målet. Foto: Mats Torbergsen / NTB
JUBEL: Bodø/Glimts Sondre Brustad Fet jubler sammen med Patrick Berg og Erik Botheim etter 2-0 målet. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer

- Ufyselige

Tross det ene litt heldige poenget, var Rosenborg-trener Åge Hareide tydelig opprørt etter kampen. Hareide hadde nemlig lite til overs for Glimt-publikummet etter oppgjøret.

- Skal jeg si deg en ting, de roper så mye stygt fra tribunen at ran er det fineste de kunne sagt. Det var et ufyselig publikum her, det er så få her, så vi hører alt de sier. Det kler ikke bodøværinger å være på den måten, sier han til Avisa Nordland.

600 tilskuere var på kampen mellom de to lagene. Hareide ville ikke gå i detalj over det som ble sagt.

- Jeg blir lei av å høre på det. Klubben må ta tak i det og få de til å slutte å skrike. De kan gjerne skrike på oss, men de kan heller heie på sitt eget lag. Jeg bryr meg ikke om det, men jeg blir opprørt.

FERIER: Rosenborg feirer etter Rasmus Wiedesheim-Paul utligner 2-2 under eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Rosenborg på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB
FERIER: Rosenborg feirer etter Rasmus Wiedesheim-Paul utligner 2-2 under eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Rosenborg på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer

Leder

Poengdelingen mellom lagene gjør at Bodø/Glimt fortsatt leder Eliteserien med to poeng foran Rosenborg og tre poeng foran Molde. Molde møter Brann seinere i kveld.

Botheims mål gjør at Oslo-gutten nå har scoret i samtlige kamper så langt denne sesongen og er oppe i tre mål totalt.

- Vi har trent på det, så det er gledelig, sa Botheim om scoringen til Eurosport i pausen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer