Raste mot Zlatan: - Han gjorde ikke noe galt

Nå får Zlatan Ibrahimovic støtte etter utskjellingen av motspiller.

RASER: Nedum Onuoha hevder Zlatan Ibrahimovic truet med å skade ham i kampen mellom LA Galaxy og Real Salt Lake. Vis mer

Zlatan Ibrahimovic skapte store overskrifter da han skjelte ut motspiller Nedum Onuoha under en kamp i MLS natt til mandag.

For i stedet for å feire en scoring, valgte Ibrahimovic å skrike mot Onuoha.

- Fra 60 minutter og ut sier han til meg at han skal skade meg i kampen. Og det er en fyr som kaller seg MLS' ansikt utad, og slik oppfører han seg på banen, sa Onuoha etter kampen.

Etterpå utdypet han overfor Love Sport Radio.

- Dette er ord jeg har hørt to eller tre ganger i løpet av karrieren min, vanligvis av folks om er skikkelige bøller. Det er en ting å være konkurransevillig, det er noe annet å true med å skade en annen spiller, sier Onuoha.

For Ibrahimovic uttalte etter kampen at det ikke var noe personlig mellom ham og Onuoha. Det handlet rett og slett ifølge ham om at han ville gire seg opp.

- Det som skjer på banen blir på banen. Jeg liker å føle meg levende. Jeg liker når det blir tøffe dueller og slike ting, for noen ganger blir jeg slapp og føler meg ikke levende, hvis de ikke aktiverer meg. De må aktivere meg, hvis ikke blir det for lett, sa Ibrahimovic.

- Når jeg blir sint, føler jeg meg bra, sa svensken videre.

Får støtte

Og nå får angriperen støtte av den tidligere MLS-spilleren Bobby Warshaw.

- Vi kan være enige om at Zlatan ikke gjorde noe galt i å snakke dritt på banen, sier Warshaw ifølge Sky Sports.

- Hvis mesteparten av fansen hørte det som ble sagt på banen, ville de sannsynligvis at deres stjernespiller ikke skulle si slike ting, det er bare slike ting som skjer, sier han.

- Gikk Zlatan over streken? Nei, men han kom sannsynligvis i nærheten av den, mener Warshaw.

Ville unnskylde seg

Ibrahimovic forsøkte å beklage overfor Onuoha etter kampen, men sistnevnte ville ikke ta imot noen unnskyldning.

- Jeg bryr meg ikke når du forsøker å si slike ting til meg, du sier ikke slike ting på banen. Jeg kommer ikke til å akseptere unnskyldningen hans, sa Onuoha.

Los Angeles Galaxy slo Real Salt Lake 2-1 i den aktuelle kampen, hvor Ibrahimovic ble matchvinner.