Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rått kjør mot Cecilie

BERGEN (Dagbladet): Tertnes - Bækkelaget 25-23. Cecilie Leganger hadde ikke gledet seg til å møte Tertnes, laget hun forlot under smertefulle omstendigheter da hun tok pause fra håndballen. - Det ble et vanskelig møte, men jeg fikk god støtte fra mine lagkamerater, sa hun etterpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På forhånd hadde Bergens-pressen omtalt oppgjøret med Oslo-laget som den store «hatkampen».

Tertnes-jentene var topp motiverte og startet et rått kjør mot Cecilie Leganger helt fra start. Målene trillet inn og i en periode i første omgang ledet hjemmelaget med hele 11-5.

Cecilie Leganger slapp inn 24 mål og måtte erkjenne at gamlelaget hennes, Tertnes, tok poengene og applausen fra nesten 2000 tilskuere i Haukelandshallen i går kveld.

- Profesjonelt

Bækkelagets målvakt reddet 18 skudd, mens vi noterte oss 17 redninger av Tertnes-målvakten Fanny Runarsdottir fra Island.

- Jeg måtte innstille meg helt profesjonelt til denne kampen. Det var vanskelig og jeg brukte noen minutter før jeg kom inn i den rette stemningen, sier hun til Dagbladet.

Bækkelaget tok igjen forspranget og klarte å utlikne og spille likt med Tertnes i andre omgang og nesten helt til kampen ebbet ut.

- Veldig spennende

- Det ble en veldig spennende og taktisk godt gjennomført kamp. På grunn av skader og syke spillere stilte vi med et juniorlag. De viste en heroisk innsats.

- Jeg er veldig stolt av jentene mine, men ulykkelig for at det ikke holdt helt inn, sier Frode Kyvåg.

Han sier at Cecilie Leganger spilte anspent de første minuttene, men at hun spilte seg opp utover i kampen.

- Nå har hun vært igjennom dette vanskelige møtet. Når Tertnes kommer til oss, tror jeg hun vil redde enda flere baller, sier Kyvåg.

Anja Andersen fulgte kampen fra sidelinja. Hun håper å være friskmeldt om to uker.

- Cecilie spilte som verdens beste håndballkeeper også i dag. Jeg synes en del folk i Bergen oppførte seg flaut overfor henne. Jeg tolker det som misunnelse, sjalusi og forstår at janteloven gjelder her i byen, sier Anja Andersen.

<B>VANSKELIG GJENSYN:</B> -Jeg måtte innstille meg helt profesjonelt til denne kampen, sier Cecilie Leganger etter gjensynet med Tertnes og Bergen. -Det var vanskelig og jeg brukte noen minutter før jeg kom inn i den rette stemningen.
Hele Norges coronakart