Raufoss og Lyn videre i cupen

Tromsø vant over Stabæk, mens Branns sportslige suksess fortsetter. Bergenserne slo Vålerenga på Ullevål i kveld. Raufoss og Lyn gikk også videre.

Tromsø møtte Stabæk hjemme på Alfeim stadion. Etter en målløs førsteomgang åpnet Stabæks Tommy Svindal Larsen med 0-1 etter 60 minutter.

Bare ni minutter senere var Roger Lange frampå og sørget for utligning. Så i det 74. minuttt var det Thomas Hafstad som ble matchvinner, da han la på til 2-1 for Tromsø.

Ut med VIF

Vålerenga og Brann er to klubber som har vært mye i medias søkelys i det siste, og da ikke først og fremst på grunn av de sportslige resultatene. I kveld møttes de to lagene på Ullevål stadion for 6123 tilskuere.

Det første målet kom etter bare tre minutter. Thorstein Helstad lagde 0-1. Resulatet sto ut første omgang. Så var det Kjetil Løvik sin tid i det 55. minutt, og han lagde 0-2. Erlend Hanstveit sto for Branns tredje mål i kveld etter 80 minutter, mens VIF fikk et trøstemål da to minutter av ordinær tid gjenstod. Det var det Espen Musæus som sto for.

Resulat fra alle kampene i 4. runde

Lillestrøm - Haugesund 3-1 (1-0)

Odd Grenland - Viking 2-1 (1-0)

Rosenborg - Moss 4-1 (2-0)

Bodø/Glimt - Lyn 2-4 e.e.o (0-1)

Tromsø - Stabæk 2-1 (0-0)

Vålerenga - Brann 1-3 (0-1)

Raufoss - Kongsvinger 2-1 (0-1) Kjelsås - Molde 2-3 (2-2)