Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raufoss vil til cup- finalen

Etter svært godt spill, og 6- 1- utklassing av Mandalskameratene, har Raufoss planen klar: De vil ta med cupgullet hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RAUFOSS (Dagbladet): Mandalskameratene så ut som om de var flere divisjoner under Raufoss i gårsdagens cupkamp. Sørlendingene ble helt overkjørt, og klarte verken å henge med på styrke, presisjon, teknikk eller effektivitet. Raufoss fikk alt til å stemme.

- For oss ble dette en fotballfest. Det var skikkelig moro, sier tomålsscorer Kai Erik Moen, som scoret begge målene på hodet.

Saftig revansje

Sammen med resten av lagkameratene tok han dermed en saftig revansje etter 1- 2-tapet hjemme mot Mandalskameratene i vårsesongen.

- Jeg så for meg en tøff kamp denne gangen også, men vi fikk noen tidlige scoringer. Da kunne vi senke skuldrene litt, sier Moen, som ikke har scoret to mål i en kamp siden 1997-sesongen, da han spilte for Sogndal mot Strømsgodset.

- Alle muligheter

Han ser ingen grunn til at ikke cupgullet skal havne i Raufoss i år.

- Vi har alle muligheter til å vinne. Det er bare to kamper igjen til finalen.

Trener Dag Opjordsmoen vil ikke snakke om cupfinale ennå. Men han klarer ikke å skjule at han selvfølgelig ønsker seg dit.

- Sånn tenker ikke en trener. Men nå er vi i kvartfinalen, og det er igjen flere lag som vi har en fair sjanse mot, sier han.

Fornøyd

Frontfigur i Vazelina Bilopphøggers, Viggo Sandvik, er fast inventar på Raufoss' hjemmekamper. Han var svært godt fornøyd med det han så.

- Dette er noe av det bedre jeg har sett av oss i år. Vi er godt på vei til cupfinalen. Nå håper jeg bare gutta skjerper seg i serien, slik at det blir like moro der.

I DUELL: Raufoss-spiller John A. Bjørkøy og Mandalskameratenes Håvard Karlsen.