Raul ble Real-helt

Raul scoret to ganger mot AC Milan. Juventus sikret seier tre minutter på overtid. Dagbladet.no fulgte kampene!

Real Madrid mot AC Milan var kveldens storkamp i Champions League. Men det var bare Real som hadde noe å spille for. Det bar også kampen preg av.

Spanjolene var mest på hugget og vant en fortjent seier. Og av alle stjernene som beveget seg på gresset på Santiago Bernabéu så var Raul den største i kveld.

Real-spissen scoret to ganger og ga hjemmelaget en trygg ledelse. Rivaldo laget litt spenning med sin redusering, men da viste Zinedine Zidane noen glimt av magi. Franskmannen la alt til rette for Gutis 3-1 mål. Med kveldens seier har det kongelige laget fra Madrid fortsatt taket på andreplassen i pulja bak AC Milan, men Dortmund gjorde sitt med 3-0 mot Lokomotiv og Real har bare ett poeng på tyskerne før den siste runden.

Taket på United

Manchester United var klare for kvartfinale allerede før kveldens runde. Sir Alex Ferguson satte mange av stjernene på benken, og de som var igjen på banen så ikke ut til å være særlig interessert. Basel tok en fortjent ledelse og beholdt den til litt ut i andre omgang. United var mer med etter pause, men sveitserne kunne fort fått med seg mer enn 1-1. Phil Neville puttet Uniteds mål.

Ole Gunnar Solskjær spilte hele kampen.

I den andre kampen i gruppe C møttes Juventus og Deportivo. Det ble en thriller. Juventus tok ledelsen, men Deportivo snudde kampen med to mål. Spanjolene spilte strålende og ledet fortjent.

Men Juventus svarte med sin snuoperasjon den siste halvtimen. David Trezeguet utliknet og tre minutter (!) på overtid satte Tudor inn 3-2-målet og tre verdifulle poeng.

Seieren betyr at Juve etter all sannsynlighet slår følge med United til kvart'n. Italienerne går videre hvis de ikke taper med fire mål eller mer i Basel.

Champions League-tabellene!

SCORET MOT UNITED:</B> Gimenez kunne juble for 1-0 på Old Trafford. Foto: Scanpix/Reuters
RAUL X 2:</B> Raul satte Ronaldo i skyggen mot AC Milan. Foto: Scanpix/Reuters