FØRSTE GANG I SCHALKE: Raul Gonzalez (t.v) har spilt finaler for Real Madrid, men Alexander Baumjohann  and Manuel Neuer (t.h) er med i en semifinale i Champions League for første gang. Foto:  REUTERS/ Ina Fassbender
FØRSTE GANG I SCHALKE: Raul Gonzalez (t.v) har spilt finaler for Real Madrid, men Alexander Baumjohann and Manuel Neuer (t.h) er med i en semifinale i Champions League for første gang. Foto: REUTERS/ Ina FassbenderVis mer

Raul drømmer om Schalke-finale

Mener United kan slås.

Schalkes mesterligahelt Raul mener den tyske klubben har lov til å drømme om finale i mesterligaen.

Schalke har ikke imponert i Bundesligaen denne sesongen, men tyskerne har overrasket stort med å ta seg til semifinale i Europas gjeveste klubbturnering for første gang i klubbens historie.

Raul scoret ett av målene da Schalke slo Inter 2-1 og gikk videre med sterke 7-3 sammenlagt. I semifinalen venter Manchester United.

- Det er et spesielt øyeblikk. Det er første gang i historien vi er i semifinalen. Ingenting er umulig, så hvorfor kan vi ikke drømme om finale, selv om vi møter Manchester United? spør Raul.

Den spanske veteranen vant mesterligaen tre ganger med Real Madrid. Etter onsdagens scoring står stjernespissen med 71 mål i mesterligaen.

I den andre semifinalen møtes erkerivalene Barcelona og Real Madrid.

(NTB-AFP)