Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raul feiret semiplassen med fansen

Schalke smadret Inter - nå venter United.

NY VÅR: Raul havnet på benken i Real Madrid. Nå har han løftet Schalke til klubbens første semifinale i Champions League. Her feirer spanjolen med fansen etter kveldens seier mot Inter. Foto: Wolfgang Rattay, Reuters/Scanpix
NY VÅR: Raul havnet på benken i Real Madrid. Nå har han løftet Schalke til klubbens første semifinale i Champions League. Her feirer spanjolen med fansen etter kveldens seier mot Inter. Foto: Wolfgang Rattay, Reuters/Scanpix Vis mer

Shalke 04 - Inter 2-1, sammenlagt 7-3.

Tyske Schalke gjorde grovjobben i forrige uke mot tittelforsvarer Inter. Med en 5-2-ledelse fra Milano ble hjemmekampen i dag en formalitet og endte 2-1.

For første gang er de kongeblå Schalke i semifinalen i mesterligaen. Av de fire semifinalistene er det bare Schalke som ikke har vunnet mesterligaen. Manchester United, Barcelona og Real Madrid står med to titler hver seg. Semifinalist United gikk seirende ut av finalen i 1999 og 2008.

Kampen mot Inter var relativt kjedelig før Raul slo til. På overtid i 1. omgang ble den spanske matadoren nydelig spilt igjennom av Jose Manuel Jurado. Spanjolen gjør ingen feil og scoret sitt 18. mål i mesterligaens cupspill og tangerte ukraineren Andrej Sjevtsjenko.

I mesterligaen totalt står Raul han med utrolige mål 71 mål. De fleste av dem i Real Madrid-trøyen, men han har også fem fulltreffere for de kongeblå.

ELEGANT: Raul sto for kveldens lekreste prestasjon da han rundet Inter-keeper Julio Cesar og satte 1-0 i åpent mål. Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix
ELEGANT: Raul sto for kveldens lekreste prestasjon da han rundet Inter-keeper Julio Cesar og satte 1-0 i åpent mål. Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix Vis mer

Dermed måtte Inter score fem mål på AufSchalke Arena. Det var de aldri i nærheten av. Thiago Motta satte inn ett mål, og det kom etter fire minutter etter sidebytte. Stopperen Lucio vant i hodeduell inne i feltet på en Inter-corner og headet ballen til Motta som scoret sikkert.

Ni minutter før slutt sprintet Benedikt Höwedes inn 2-1-målet etter at Kyriakos Papadopoulos hadde vært servitør.

Felix Magath klarte å ta Schalke videre i mesterligaen, men mislykkes i Bundesliga. Dermed ble det sparken. Ralf Rangnick ble ansatt og da har det gått ennå bedre for Schalke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media