Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raul-fest da Real reiste seg

Åtte poeng ned til Barca.

(Dagbladet.no): Real Madrid - Espanyol 2-1

Real Madrid reiste seg etter den forsmedelige Champions League-exiten mot Roma onsdag med hjemmeseier mot Espanyol i kveld. 

Valdo ga gjestene ledelsen etter en halvtime da han headet ballen i mål forbi Iker Casillas, i det som var Real-keeperens 300. kamp for klubben. Higuain utliknet for hjemmelaget rett før pause da han flikket et Marcelo-innlegg videre inn i mål, skriver AP.

Avgjørelsen falt knappe tjue minutter før slutt da Raul ble revet ned i straffefeltet.

Straffesparket satte han selv i mål og sikret tre hjemmepoeng med sitt 200. ligamål for klubben han debuterte for som 17-åring i 1994.

Med en kamp mer spilt har Real Madrid nå en åtte poengs luke ned til Barcelona. Katalanerne møter Villarreal i morgen.

TAKKET FANSEN: Raul scoret sitt 200. seriemål for Real Madrid i kveldens seier mot Espanyol. Etter på tok han seg tid til å takk fansen. Foto: Alessandro Bianchi/Reuters
TAKKET FANSEN: Raul scoret sitt 200. seriemål for Real Madrid i kveldens seier mot Espanyol. Etter på tok han seg tid til å takk fansen. Foto: Alessandro Bianchi/Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media