Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raul legger opp i november

Avslutter i New York Cosmos.

GIR SEG: Den spanske fotballveteranen Raul har besluttet å legge opp når New York Cosmos avslutter sesongen i november.
 Foto: REUTERS/Enrique de la Osa
GIR SEG: Den spanske fotballveteranen Raul har besluttet å legge opp når New York Cosmos avslutter sesongen i november. Foto: REUTERS/Enrique de la Osa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den spanske fotballveteranen Raul har besluttet å legge opp når New York Cosmos avslutter sesongen i november.

38-åringen var i mange år storscorer for Real Madrid, og han var lenge klubbens mestscorende spiller gjennom tidene. Han deler i øyeblikket rekorden på 323 mål med Cristiano Ronaldo, men det er bare et tidsspørsmål før portugiseren skyver ham ned til 2.-plass.

Raul vant mesterligaen tre ganger og La Liga seks ganger i sin tid med Real Madrid. I april debuterte han for New York Cosmos, som spiller i NASL. Det er nivå to i nordamerikansk fotball, under MLS.

- Da jeg i desember signerte for New York Cosmos, sa jeg at jeg mot slutten av sesongen ville evaluere hvordan jeg føler meg og beslutte om jeg skulle fortsette å spille, sier Raul i en uttalelse gjennom klubben.

- Min beslutning er å legge opp ved sesongslutt. Jeg akter å avslutte sesongen sterkt og hjelpe Cosmos til å vinne NASL-tittelen. I løpet av de neste månedene vil jeg også avgjøre hva jeg skal gjøre videre.

Cosmos var best i vårsesongen og er i øyeblikket nummer tre på tabellen. Plassen i sluttspillet (de fire beste) er sikker.

Raul er teknisk rådgiver for klubbens ungdomsavdeling, og det ventes at han vil tilbys en heltidsjobb når han slutter å spille.

Ved siden av klubbkarrieren scoret Raul 44 mål på 102 landskamper for Spania.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!