Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raul mister sju kamper

I går ble Raul operert. I dag ble det klart at Real Madrid-stjernen også går glipp av eventuelle semifinaler i Champions League.

Raul operert - mister United-kampen

Stjernespissen ble fraktet til sykehuset i all hast etter at han fikk feber og stikkende smerte på treninga i går. Seinere på dagen ble han blindtarmoperert.

Nå skriver spanske aviser at 25-åringen kommer til å miste sju kamper på grunn av operasjonen. Det inkluderer to eventuelle semifinaler i mai og Spanias landskamp mot Ecuador 30. april.

Han er selvfølgelig heller ikke med når Real Madrid skal forsvare sin 3-1-ledelse i den andre kvartfinalen mot Manchester United på Old Trafford i morgen kveld.

- Madrid kommer med et svekket angrep. United vil føle mindre press. Likevel vil jeg ikke legge for mye vekt på det. Og heller ikke United. Madrid har flere andre spillere som kan komme inn, skriver sportsavisa AS i en kommentar i dag.

Også avisa Marca brukte mye plass på Raul i dag. Med tittelen «Dette gjør vondt» skriver Marca at Real fortsatt kan vinne i Manchester.

Avisene er også opptatt av United-manager Alex Ferguson, som etter den første kampen sa at han håpet Raul ikke likte å reise til England.

- Ferguson ville ikke ha ham til England. Vi har tatt det lenger, vi lar ham ikke forlate Spania, sier Real-direktør Jorge Valdano.

(Dagbladet.no)

LENGE TIL NESTE GANG:</B> Rauls feiring med kyss på gifteringen blir ikke å se før tidligst i slutten av mai.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media