Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raul og Ronaldo danser mot gull

Med én eneste serierunde igjen, gikk Real Madrid til topps i spanske La Liga. Nå akter ikke hovedstadsklubben å gi seriemesterskapet fra seg.

Før gårsdagens runde ledet Bjørn Tore Kvarme og Real Sociedad med ett poeng, og hadde muligheten til å kontrollere alt selv. Men bortekampen mot Celta Vigo ble for tøff. Baskerklubben tapte 2- 3, og Celta sikret seg den siste kvalifiseringsplassen til Champions League.

Carew utvist

Valencia lå bare poenget Celta Vigo foran nest siste serierunde, men tapte 1- 3 hjemme for Barcelona. Rett før pause ble Barca tildelt et tvilsomt straffespark. John Carew protesterte så voldsomt at han like godt ble utvist, og hjemmelaget ble redusert til ti mann. Tidligere Valencia-spiller Mendieta sørget for 1- 0 ved pause til Barcelona, mens Valencias Champions League-sjanse forsvant med Carews utvisning.

KAMPFAKTA

Spansk 1. divisjon

Atletico Madrid- Real Madrid 0- 4 (0- 3). Mål: 0- 1 Ronaldo (3), 0- 2 Raul(19), 0- 3 Ronaldo (31), 0- 4 Raul (73).

Skuffelsen var enorm i Real Madrid og hovedstaden da storklubben ble utslått i semifinalen i Champions Leage av Juventus. Fansen krevde at stjernegalleriet måtte ta hjem seriemesterskapet. Nå er det bare å møte opp hjemme på Barnabeu Stadion og gjøre seg klar for nye jubelscener.

For borte mot byrival Atletico Madrid i går startet første del av fotballfesten. Ronaldo og Raul scoret to ganger hver, og Real vant 4- 0. Søndag kommer Atletic Bilbao på besøk.

Bjørn Tore Kvarme og Real Sociedad som tar imot Atletico Madrid i siste kamp, har aldri vunnet den spanske serien. De hadde sjansen, men må trolig ta til takke med andreplass.

Så får vi andre vente enda ei uke for å se om Real Madrid skal ut på signeringsferd med David Beckham.

<B>MOT GULL:</B> Real Madrid har slitt mer enn vanlig denne sesongen. Men nå har det løsnet. I går scoret Raul (t.v.) og Ronaldo to mål hver, og serietittelen er bare en kamp unna.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media