Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raul scoret tre for Schalke

Leder klubben ut av bunnstriden.

PÅ VEI MOT FORMEN: Raul scoret hattrick for Schalke i den tyske Bundesligaen i dag. Dette er hans andre mål. Foto: SCANPIX/EPA/FRISO GENTSCH
PÅ VEI MOT FORMEN: Raul scoret hattrick for Schalke i den tyske Bundesligaen i dag. Dette er hans andre mål. Foto: SCANPIX/EPA/FRISO GENTSCH Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Schalke er på vei ut av bunnstriden. Spanske Raul vartet opp med hattrick i 4-0-seieren mot Werder Bremen lørdag.

Nå står den tidligere Real Madrid-spissen med seks scoringer etter 13 kamper. Schalke har klatret ut av den verste faresonen med sesongens tredje seier - og den største.

Christoph Metzelder åpnet ballet for Schalke 23 minutter ut i kampen.

Så var det duket for spansk målshow. Like før pause smalt det første gang fra 33-åringen. Så igjen åtte minutter etter sidebyttet. Og enda en gang 71 minutter ut i kampen, en herlig og frekk lobb over Werder-keeper Tim Wiese.

Schalke er nå ubeseiret i tre kamper, derav to er endte med full pott.

Raul ble hentet fra Madrid til Gelsenkirchen i sommer etter 18 år i hans spanske klubb. 33-åringen er tidenes toppscorer (323 mål) i Real Madrid og i mesterligaen, som han har vunnet tre ganger.

Borussia Dortmund beholdt sjupoengsledelsen i tysk Bundesliga etter 2-1-seier mot Freiburg. Selv om Mats Hummels ga Freiburg ledelsen med selvmål, slo serielederen tilbake med scoring av Robert Lewandowski.

Bare minutter senere sørget Mensur Mujdza for at rettferdigheten vant igjen med å score selvmål til fordel Dortmund-laget.

Borteseieren var Dortmunds sjuende på rad, som er klubbrekord. Serielederen har vunnet elleve av sine siste 13 kamper i Bundesliga.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!