Ravel Morrison siktet for overfall av to kvinner

Etter en bytur i helga.

I TRØBBEL: West Hams Ravel Morrison, her i duell mot Manchester Uniteds Wayne Rooney, er i trøbbel igjen. I dag ble det kjent at han er siktet for overfall på to kvinner i forbindelse med en bytur i helga. Foto: Martin Rickett / AP / NTB Scanpix
I TRØBBEL: West Hams Ravel Morrison, her i duell mot Manchester Uniteds Wayne Rooney, er i trøbbel igjen. I dag ble det kjent at han er siktet for overfall på to kvinner i forbindelse med en bytur i helga. Foto: Martin Rickett / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Britisk politi avslørte i dag at West Ham-spilleren Ravel Morrison er siktet for overfall av to kvinner etter en bytur i helgen.

Morrison, som har en fortid som junior i Manchester United, er regnet som et stort talent, men er blitt mer kjent for utenomsportslige episoder enn for sine ferdigheter på fotballbanen.

Nå har han igjen havnet i trøbbel.

Pågrepet onsdag - Ravel Morrison er siktet for to overfall, uttalte politiet i Greater Manchester torsdag.

Ifølge AFP skal Morrison ha angrepet en ung kvinne utenfor en bar i Manchester i morgentimene søndag. Noen timer senere overfalt han angivelig den samme kvinnen, samt en eldre kvinne.

Den engelske U21-landslagsspilleren ble pågrepet onsdag.

Klokka 03.20 - Rundt klokken 3.20 søndag 27. juli ble politiet kalt til en adresse i Alexandra Road i Salford etter rapporter om at en 19-årig kvinne og en 39-årig kvinne var blitt overfalt. Tjenestemennene ble informert om at den unge kvinnen også var blitt overfalt utenfor en bar i Manchester sentrum tidligere på kvelden. En 21 år gammel mann ble senere pågrepet, sa en talskvinne for Manchester-politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer