Ravel Morrison siktet for overfall av to kvinner

Etter en bytur i helga.

I TRØBBEL: West Hams Ravel Morrison, her i duell mot Manchester Uniteds Wayne Rooney, er i trøbbel igjen. I dag ble det kjent at han er siktet for overfall på to kvinner i forbindelse med en bytur i helga. Foto: Martin Rickett / AP / NTB Scanpix
I TRØBBEL: West Hams Ravel Morrison, her i duell mot Manchester Uniteds Wayne Rooney, er i trøbbel igjen. I dag ble det kjent at han er siktet for overfall på to kvinner i forbindelse med en bytur i helga. Foto: Martin Rickett / AP / NTB ScanpixVis mer

Britisk politi avslørte i dag at West Ham-spilleren Ravel Morrison er siktet for overfall av to kvinner etter en bytur i helgen.

Morrison, som har en fortid som junior i Manchester United, er regnet som et stort talent, men er blitt mer kjent for utenomsportslige episoder enn for sine ferdigheter på fotballbanen.

Nå har han igjen havnet i trøbbel.

Pågrepet onsdag - Ravel Morrison er siktet for to overfall, uttalte politiet i Greater Manchester torsdag.

Ifølge AFP skal Morrison ha angrepet en ung kvinne utenfor en bar i Manchester i morgentimene søndag. Noen timer senere overfalt han angivelig den samme kvinnen, samt en eldre kvinne.

Den engelske U21-landslagsspilleren ble pågrepet onsdag.

Klokka 03.20 - Rundt klokken 3.20 søndag 27. juli ble politiet kalt til en adresse i Alexandra Road i Salford etter rapporter om at en 19-årig kvinne og en 39-årig kvinne var blitt overfalt. Tjenestemennene ble informert om at den unge kvinnen også var blitt overfalt utenfor en bar i Manchester sentrum tidligere på kvelden. En 21 år gammel mann ble senere pågrepet, sa en talskvinne for Manchester-politiet.

Morrison gikk fra Manchester United til West Ham i 2012. Han var utlånt til Queens Park Rangers i siste halvdel av forrige sesong.

(NTB)