Ray Wilkins i koma etter hjertestans

Tidligere Chelsea- og Manchester United-spiller Ray Wilkins (61) kjemper for livet etter å ha fått hjertestans fredag kveld.

ENGLAND-LEGENDE: Ray Wilkins. Foto: NTB scanpix
ENGLAND-LEGENDE: Ray Wilkins. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Wilkins ble i all hast sendt til et sykehus i Sør-London. Der la legene ham i kunstig koma. Det melder flere britiske medier, deriblant The Guardian og BBC.

- Han er innlagt på sykehus og får intensiv behandling etter å ha fått hjertestans. Det ser ikke bra ut. Han er kritisk syk. Hjertestansen førte til at han falt, og han måtte derfor legges i kunstig koma. Det er veldig, veldig ille, sier kona Jackie Wilkins til Daily Mirror.

61-åringen spilte 84 landskamper for England mellom 1976 og 1986. Han spilte for en rekke kjente klubber. Karrieren startet i Chelsea i 1973, og seks år senere dro han til Manchester United. Der vant han FA-cupen i 1983.

Wilkins dro deretter til utlandet for å spille for Milan og Paris Saint-Germain. Han hadde også opphold i Rangers og Queens Park Rangers.

- Alle i Chelsea tenker på Ray Wilkins og hans familie i kveld. Fortsett å kjempe, Ray. Du har vår kjærlighet og støtte, skrev Chelsea på Twitter natt til lørdag.

Også en rekke fotballprofiler har lagt ut støtteerklæringer i sosiale medier. Blant dem er den tidligere Chelsea-duoen Frank Lampard og Didier Drogba.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer