Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rays sju på topp

Beste bane:

Stirling Albion (skotsk 3. divisjon): - Skottene er veldig flinke til å bygge intime stadioner som passer til tilskuerantallet. Slikt skaper stemning, det er ikke som Lyn på Ullevaal.

Beste kamp:

Blackburn- Newcastle 2- 1 i påsken 1996: - Stemningen var det som gjorde sterkest inntrykk; 50 år gamle hooligans fra Newcastle grein i fortvilelse over at seriegullet gikk tapt. Newcastle måtte vinne for å henge med Manchester United i kampen om ligagullet. David Batty scoret for Newcastle kvarteret før slutt, men to mål de siste fire minuttene av Graham Fenton snudde kampen for hjemmelaget.

Beste spiller:

Tony Yeboah (Leeds): - Alle målene hans kom på en glimrende måte. Jeg har ikke helt sansen for sånne spillere som Eric Cantona.

Beste publikum:

Boston United (engelsk 3. divisjon): - Når Boston spiller lokaloppgjør, er det som å være på fotballkamp på 70-tallet. Fantastisk stemning!

Beste kampprogram:

Macclesfield Town (engelsk 3. divisjon): - Masse fakta, oppdaterte tabeller og mye informasjon om bortelaget. Meget bra!

Fineste drakter:

Partick Thistle (skotsk Premier League): - Vertikale striper i rødt, oransje, gult og svart om hverandre. Draktene er så stygge at de er pene.

Mest dramatiske øyeblikk:

Leeds- Manchester United 1- 0 i september 1997: - David Wetherall headet inn kampens eneste mål. Som Leeds-supporter er det ingenting som overgår det å slå rivalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media