Razzia mot Norges VM-hotell

- Gutta mine sov og er ikke berørt, sier sportssjef Steffen Kjærgaard.

Rundt 20 politifolk kom på hotellet som ligger cirka fem kilometer unna VM-byen. Luxembourg og Norge er de eneste to lagene som bor på hotellet.

Norges sportssjef Steffen Kjærgaard bekreftet overfor NTB at politiet tok seg inn på flere rom på hotellet, men at dette ikke angikk nordmennene. 

- Mine gutter har lagt seg for kvelden og er overhodet ikke berørt av dette, sier Kjærgaard.

En tysk avis kobler Frank Schleck til dopinglegen Eufemiano Fuentes. Proffsyklisten må forklare seg til Luxembourgs antidopingbyrå.

Avisen Süddeutsche Zeitung hevder å være i besittelse av papirer som viser at Schleck har overført penger til Fuentes, som er sentral i dopingskandalen «Operasjon Puerto».

Schleck bekrefter at han skal møte representanter fra antidopingbyrået, men luxembourgeren sier han ikke har gjort noe galt.

- Jeg kan med god samvittighet si at jeg ikke har dopet meg, at jeg ikke har hatt planer om å gjøre det og at jeg ikke har gjort noe galt i løpet av karrieren min som proffsyklist. Jeg kan bekrefte at jeg har en avtale med Luxembourgs antidopingbyrå, og jeg vil selvfølgelig ta meg tid til å forklare dette til dem, sier Schleck.

Schleck skal sykle søndagens fellesstart i VM i Varese.

MÅ INN Å TEPPET: Frank Schleck må forklare seg for antidopinbyrå etter at en avis knytter ham til Fuentes-skandalen. Foto: AFP
MÅ INN Å TEPPET: Frank Schleck må forklare seg for antidopinbyrå etter at en avis knytter ham til Fuentes-skandalen. Foto: AFP Vis mer

(NTB)

Razzia mot Norges VM-hotell
IKKE BERØRT: Kurt Asle Arvesen og de andre norske syklistene sov og ble ikke berørt av razziaen.