- RBK behandler meg kynisk

Brann ber om penger til å kjøpe Jan Gunnar Solli.

(Dagbladet.no): Men sjøl ønsket midtbanespilleren helst å bli værende i Trondheim, og han synes det er tungt at han er blitt tilbudt til andre klubber.

- Det sier seg sjøl at det er ingen god følelse å få vite at man ikke er ønsket som fotballspiller, sier 25-åringen til Adresseavisen.

Tilbudt til konkurrenter

Bergens Tidende skriver i dag at Strømsgodset, Lillestrøm og Brann har fått tilbud om å kjøpe Solli.

For toppklubbene LSK og Brann skal pristilbudet ha vært rundt 10 millioner kroner, mens det var noe lavere for «Godset», som ikke sees på som en reell konkurrent for RBK.

Tross at Solli egentlig ikke vil gå, gjør behandlingen han har fått, at han likevel vurderer det.

- Den siste perioden har vært sinnssykt tøff, og man føler at man bare blir stående og stange, sier hovedpersonen.

Han opplever tankegangen som «kynisk», mens han omtaler seg sjøl som «utrolig lojal», fordi han har funnet seg i å bli flyttet fra posisjon til posisjon.

EN AV DE STORE: På sitt beste er Jan Gunnar Solli (t.v.) landets kanskje beste indreløper, og han har også spilt for landslaget. Her sammen med Ole Gunnar Solskjær. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
EN AV DE STORE: På sitt beste er Jan Gunnar Solli (t.v.) landets kanskje beste indreløper, og han har også spilt for landslaget. Her sammen med Ole Gunnar Solskjær. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

Brann er interessert

Brann er et sannsynlig neste stoppested, og for Bergensavisen (BA) bekrefter klubben at de har bedt investeringsselskapet Hardball om hjelp til å skaffe pengene som trengs.

- Rosenborg har akseptert at vi snakker med Solli, og jeg registrerer jo at han er litt ute i kulden der oppe. Men det vil jo uansett bli et spørsmål om pris, sa en interessert daglig leder Bjørn Dahl i går.

Tidligere Odd Grenland-spiller Solli frykter på sin side at prisen skal bli satt for høyt.

- Hvis det er slik at klubben vurderer de andre spillerne de har som bedre enn meg, bør prislappen stå i stil til det. Prisene jeg har hørt om, synes jeg høres vanvittig høye ut, sier Solli til Adressa.