Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- RBK bekreftet Riseth-overgang

Går til Lillestrøm.

• Direkte fra kl. 20.45: Schalke - Rosenborg og fem andre Champions League-kamper på live.dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Siden søndag har det vært en dårlig skjult hemmelighet at Vidar Riseth (35) går fra Rosenborg til Lillestrøm

Og i dag, timer før Rosenborg møter Schalke 04 til avgjørende mesterligakamp, skal Knut Torbjørn Eggen ha bekreftet nyheten, ifølge TV 2.

På et møte med supportere og sponsorer skal sportsdirektøren også ha fortalt årsaken til at Riseth forlater hjemdistriktet til fordel for Romerike:

Den tidligere Kongsvinger-spilleren og hans familie ønsket seg nemlig tilbake til Østlandet, og bestemte seg derfor for å benytte en kontraktsklausul for å kunne skifte gressbeite.

Sjøl om Rosenborg altså skal ha sluppet katten - for ikke å si kanarifuglen - ut av sekken, vil ikke Lillestrøm-leiren uttale seg om saken.

- Vi kommenterer ikke spillere som ikke er klar for LSK, er alt LSK-manager Jan Åge Fjørtoft vil si til Dagbladet.no.

• Les også: Riseth nær Norges største fotballbragd

BLIR KANARIFUGL: Vidar Riseth blir etter alt å dømme å finne i Lillestrøm neste sesong. 35-åringens begrunnelse for å vrake Rosenborg er at han vil tilbake til Østlandet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
BLIR KANARIFUGL: Vidar Riseth blir etter alt å dømme å finne i Lillestrøm neste sesong. 35-åringens begrunnelse for å vrake Rosenborg er at han vil tilbake til Østlandet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media