Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK bytter keeper

Her er siste nytt for deg som vil være oppdatert før 3. runde i 'Mitt drømmelag'. Husk fristen for nye spillere: Kl. 24.00 torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle kampene starter kl. 19.00 fredag kveld. For managere er det viktig å ikke bruke spillere som ikke starter kampen. Og: Det lønner seg definitivt å velge flest mulig fra vinnerlag.

Sjekk ut Tippeligaguiden for sist rundes lagoppstillinger og poeng.

Det er fortsatt slett ikke for seint å være med i kampen om å bli 'Årets manager'. Bare 15 av 26 runder teller i sammendraget. Meld på dine favorittspillere her: 'Mitt drømmelag'

Brann - Kongsvinger

Brann: Brann jakter på sin første seier for sesongen. Arne Vidar Moen soner for rødt kort. Per Ove Ludvigsen er aktuell etter en småskade. I Bergen har tilhengerne foreløpig ikke snudd ryggen til eget lag.

KIL: Steinar Adolfsson (skulderskade) må stå over for Kongsvinger. Eirik Dybendahl er tilgjengelig etter rødt kort-soning mot SIF. Pål Håpnes kan ta plassen til Ståle Rønningen.

Dommer: Tommy Skjerven.

Molde - Bodø-Glimt

Molde: Romsdølingen er uten poengtap, og kan glede seg over en helt skadefri 22-mannstropp. Trener Erik Brakstad mønstrer samme startoppstilling for tredje gang på rad.

Glimt: Bengt Sæternes, to mål som innbytter mot Godset sist, kan starte kampen som venstrekant på bekostning av Lee Robertson eller Tomy Bergersen. Ellers er alt vel hos Glimt som har tatt fire poeng så langt. Midtbanekongen Arild Berg er fortsatt plaget av allergi og er ikke på laget før mai.

Dommer: Terje Hauge.

Odd Grenland - Skeid

Odd G: Overraskelseslaget fra Skied stiller sannsynligvis med samme oppstilling som slo Stabæk 3-2. Den finske landslagsspilleren Sami Mahlio kan være aktuell for benken. Han har vært satt ut av spill på grunn av to armbrudd i vinter.

Skeid: Ståle Andersen og Iver Sletten er skadd og aktuelle for Skeid. Knut Helge Hagen er tilbake på sin gamle hjemmebane Falkum. Tilsvarende kamp i fjor endte 4-1.

Dommer: Per Ivar Staberg.

Rosenborg - Tromsø

Rosenborg: RBK-bytter keeper. Arni Gautur Arason tar plassen fra Jørn Jamtfall, mens utespillerne får ny tillit etter tapet for Lillestrøm. Mini Jakobsen er frisk starter på benken, men kommer sannsynligvis innpå.

Tromsø: 20-åringen Olav Råstad debuterer fra start for Tromsø og tar plassen fra en kneskadd Thomas Hafstad. Råstad har tidligere vunnet NM-titler i alpint og kom fra Harstad foran denne sesongen.

Dommer: Jon E. Skjervold.

Stabæk - Moss

Stabæk: Tommy Svindal Larsen spiller sin 150. kamp for Stabæk. Skiens-gutten er en av fem spillere som har vært i klubben siden eliteseriedebuten i 1995. Stabæk gikk på sitt første tap siden august i fjor mot Odd (2-3) sist søndag. Tirsdag sa Karl-Petter Løken takk for seg etter langvarige skadeproblemer. Må vinne etter sjokktape for Odd søndag.

Moss: Tommy Sylte er usikker på grunn av et stygt kutt han pådro seg i kneet mot Viking. Sylte måtte sy tre sting, men håper på å få spilletid. Geir Johansen årsdebuterer trolig som høyreback. Det betyr at Carsten Johansen sannsynligvis går inn på midtbanen.

Dommer: Ivar A. Eriksen.

Strømsgodset - Vålerenga

Strømsgodset: SIF sliter med mange småskadde spillere og tar ikke ut laget før rett før kampstart. Christer George har fått ryggproblemer etter militærøvelse, mens Lars Granaas pådro seg hjernerystelse i kampen mot Bodø/Glimt. Veteranen Erland Johnsen er aktuell for spill, men starter trolig på benken.

Våleranga: Øivind Bolthof får fornyet tillit i Vålerenga-målet selv om Mikko Kavén er friskmeldt. Bjørn Viljugrein har fått en betennelse i et muskelfeste i kneet, og har et stykke igjen til comeback. Pascal Simpson er fortsatt på skadelisten.

Dommer: Jonny Ditlefsen.

Viking - Lillestrøm

Viking: Rikhardur Dadason er tilbake etter sju ukers skadeavbrekk og starter på Viking-benken. Thomas Solberg er ute minst én måned til. Keeper Lars Gaute Bø har spilt til tross for en akutt ansiktslammelse, men er på bedringens vei.

Lillestrøm: LSK er høyt oppe etter bomben mot Rosenborg sist lørdag. Keeperen Emile Baron er tilbake i trening, men det er usikkert om han erstatter Per Magne Misund allerede.

Dommer: Kjell Alseth.

(NTB/Dagbladet :på nettet)

<B><I>JAMTFALL UT:</B></I> Rosenborg har vraket Jørn Jamtfall (t.h) og setter i stedet Arni Gautur Arason (t.v) i mål mot Tromsø fredag kveld.
<B>SKADER I VIF:</B> Pascal Simpson scoret mot Glimt i tippeligaåpningen. Nå er han skadd i andre kamp på rad.