RBK-comeback for Iversen

Spiller i morgen sin første RBK-kamp siden bragden på San Siro.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen har vært et stykke unna kampform siden han signerte for trønderne, men var forrige uke tilbake for fullt på treningsfeltet. I morgen er han med i troppen når Rosenborg får besøk av Aalesund og Per-Joar Hansen i Abrahallen.

- Både Steffen og Per Ciljan Skjelbred får trolig prøve seg, bekrefter assistenttrener Trond Henriksen overfor Dagbladet.no.

Forrige gang Iversen ikledde seg hvitt og sort, var i Milano for drøyt ni år siden. Den gang het motstanderen AC Milan, og resultatet ble at et norsk fotballag for første - og sannsynligvis siste - gang kvalifiserte seg for kvartfinalen i Champions League.

Dagen etter dro han til London og sin nye klubb, Tottenham.

- Hvor mye Steffen får spille, tør jeg ikke si. Hele troppen er med, bortsett fra tre mann, sier Henriksen.

De tre er Ørjan Berg, som fortsatt sliter med sine ankelproblemer, Vidar Riseth, som har problemer med et kutt han pådro seg i foten under kampen mot Brann sist fredag, samt tredjekeeper Alexander Lund Hansen.

GOD STEMNING: Det var mange brede smil i brakka på Lerkendal da Steffen Iversen skrev under for Rosenborg i februar. I morgen er han trolig på banen for trønderne for første gang på ni år. Foto: Tom E. Østhuus
GOD STEMNING: Det var mange brede smil i brakka på Lerkendal da Steffen Iversen skrev under for Rosenborg i februar. I morgen er han trolig på banen for trønderne for første gang på ni år. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer