RBK drømmer om tak og kunstgress

Ikke bare på Ullevaal planene er store.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rosenborg har lenge drodlet med planene om å bygge tak over Lerkendal. Tidligere dato for ferdigstillelse av prosjektet har vært nyttårsaften 2006.

- 31.12.2006 har vært nevnt som dato for ferdigstillelse av tak, men jeg tror tidligst at det vil være på plass et stykke ut i jubileumsåret 2007. I så måte ville 19. mai, bursdagen til klubben, ha vært en fin dato, sier Nils Skutle, direktør i Rosenborg, til rbkweb.com etter gårsdagens styremøte.

Da Nye Lerkendal sto ferdig for to år siden, trodde Rosenborg at de hadde bygd ut for en stund. Men anleggskravene og mulighetene til inntjening øker. Det gjør at både butikkken og ballklubben Rosenborg kan ha stor glede og nytte av å legge kunstgress og bygge tak over stadion.

- UEFA åpner nå for å ha kunstgress i Champions League og UEFA-cupen. Alt tyder på at dette blir framtida, sier Skutle.

Og det betyr stabile spilleforhold hele året i Norges største innendørshall.

- Skulle det bli både tak og kunstgress, er vi sikret store inntekter, slår Skutle fast.

Prislappen på taket er 100 millioner kroner. Den forrige utbyggingen av Lerkendal hadde en prislapp på 300 millioner.

Tidligere i dag kom det fram at det foreligger planer om en liknende utbygging av nasjonalarenaen Ullevaal.

ALDRI MER: Rosenborg vil unngå slike biler i framtida. Lerkendal var et gjørmehull mot Panathinaikos i Champions League i høst, men med tak i 2007 blir det slutt på det. Foto: Scanpix
ALDRI MER: Rosenborg vil unngå slike biler i framtida. Lerkendal var et gjørmehull mot Panathinaikos i Champions League i høst, men med tak i 2007 blir det slutt på det. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer