Rosenborg i Europa League

RBK drømmer om United, Horneland om resultater

Rosenborgs europeiske drøm er selvfølgelig Manchester United. Målet må være å vinne noen fotballkamper.

MYE Å REVANSJERE: Eirik Horneland tok tapet for Dinamo Zagreb tungt. Rosenborg hadde en gyllen mulighet. De var ikke gode nok. Men Europa League kan passe Rosenborg 2019 bra, og Eirik Horneland er klar for utfordringen. Mens administrasjone på Lerkendal tenker på økonomien, tenker treneren på utvikling og poeng i Europa. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
MYE Å REVANSJERE: Eirik Horneland tok tapet for Dinamo Zagreb tungt. Rosenborg hadde en gyllen mulighet. De var ikke gode nok. Men Europa League kan passe Rosenborg 2019 bra, og Eirik Horneland er klar for utfordringen. Mens administrasjone på Lerkendal tenker på økonomien, tenker treneren på utvikling og poeng i Europa. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Trekning Europa League, fredag 30. august kl. 13.00

TRONDHEIM (Dagbladet): Administrasjonen på Lerkendal tenker på butikkens drift og vet selvfølgelig at Manchester United er den store gullklumpen i fredagens trekning av gruppespillet i Europa League.

Den nest største, alt fordi vi er engelsk syke i A/S Steinrøysa, er Arsenal.

Manchester United – og kanskje også Arsenal – vil bety stinn brakke på en stadion som "bare" trakk pluss 18 000 trofaste til tirsdagens tapte skjebnekamp mot Dinamo Zagreb.

I den delen av Rosenborg er det viktigere enn noe resultat.

SÅNN VIL DET være i Molde også, om Rosenborgs hovedfiende og beste konkurrent i norsk fotball tar seg forbi Partizan Beograd torsdag kveld (1-2 i bortekampen). Skjer det vil man kappes om å krysse fingrene på Lerkendal og Aker Stadion fredag kl. 13.00. Mens resten av det United-røde Norge vil krysse fingrene for begge to, i den familien handler det bare om at Manchester United kommer til Norge.

Ikke for å rusle mot Kristiansund i en betydningsløs kamp, selv om det var hyggelig nok det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer