RBK-Eggen sykmeldt i to uker

- Har vært en litt slitsom høst.

(Dagbladet.no): - Det har vært litt «pesat», sa RBKs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen til Dagbladet.no dagen etter at Trond Sollied sa endelig nei til å bli hovedtrener i Rosenborg forrige uke.

I dag kommer meldingen om at Eggen er sykmeldt i to uker, fra og med fredag.

- Det har vært en litt slitsom høst, og jeg er nå sykmeldt i 14 dager med virkning fra fredag. Dette skjer i forståelse med lege, klubb og familie, sier Eggen til klubbens hjemmeside. 

Rosenborg har slitt kraftig i spillerjakten, og fått nei fra spillere som John Anders Bjørkøy, Jarl André Storbæk og Fredrik Strømstad. Rune Jarstein ønsker å gå til RBK, men overgangen strandet med Odds krav om overgangssum. 

Eggen er likevel ikke redd for at sykmeldingen blir skadelig for klubbens spillerjakt.

- Sykemeldingen er ikke dramatisk i forhold til viktige forhandlinger med spillere og trenere, da RBK er godt forspent med Erik Hoftun, Rune Bratseth og Nils Skutle. Jeg gleder meg til å komme tilbake på nyåret, sier Eggen.

Administrerende direktør Nils Skutle sier til rbk.no at oppgavene på sportslig avdeling vil bli løst av andre, og at det viktigste er å få Eggen frisk.

Eggen er den første i RBK-ledelsen til å bli sykmeldt siden en utbrent Per-Mathias Høgmo måtte sykmeldes i to måneder i juli 2006.

RBK-Eggen sykmeldt i to uker
RBK-Eggen sykmeldt i to uker
SLITEN: Knut Torbjørn Eggen har fått merke at det ikke er barnemat å være sportsdirektør i Rosenborg. Foto: SCANPIX
SLITEN: Knut Torbjørn Eggen har fått merke at det ikke er barnemat å være sportsdirektør i Rosenborg. Foto: SCANPIX Vis mer