RBK eller VIF

Forhandlingene med Mallorca brøt sammen. Nå bekrefter agent Rune Hauge overfor Dagbladet at Steffen Iversen har gått i dialog med Vålerenga og Rosenborg igjen.

Mallorca valgte å bryte forhandlingene med Iversen i går. Klubben sa i går til TV 2 at Iversen «manglet det nødvendige engasjementet» og valgte istedenfor å skrive avtale med 20 år gamle Braulio. Tidligere har Iversen trent med Portsmouth. Besiktas fra Tyrkia, Messina fra Italia, AEK Athen fra Hellas og Ståle Solbakkens FC København har også vært nevnt som arbeidsgivere.

Ingenting har ordnet seg - og nå er Iversen tilbake i forhandlinger på norsk igjen: Med Rosenborg og Vålerenga.

-  Ikke uriktig

Dagbladet skrev allerede 17. desember at Rosenborg kunne bli et alternativ om andre alternativer ikke ble noe av. Vålerenga har for lengst sagt at klubben gjerne ser Iversen tilbake i den blå trøya.

TV 2 meldte i går at både RBK og Vålerenga er i dialog med Iversen.

-  Det er ikke helt uriktig, sier agent Rune Hauge til Dagbladet - og ber oss ringe kompanjongen Torgeir Knutsen som fører forhandlingene.

Vålerenga snakker

Leder for Vålerengas elitestyre Espen Musæus bekrefter kontakten med Iversen:

OSLO ELLER TRONDHEIM: Steffen Iversen blir ikke Spania-proff og tar i stedet nye samtaler med sine to tidligere norske klubber. Foto: Scanpix
OSLO ELLER TRONDHEIM: Steffen Iversen blir ikke Spania-proff og tar i stedet nye samtaler med sine to tidligere norske klubber. Foto: Scanpix Vis mer

-  Jeg kan si at vi er i dialog. Steffen er en spiller som har betydd mye for oss. Vi ønsker å få ham på plass, men ikke for enhver pris. Vi er i forhandlinger og prater, sier han.

Rune Bratseth sier bare megetsigende:

-  Ingen kommentar .

Torgeir Knutsen sa seint i går kveld at det ikke var noe nytt å melde utover det Hauge hadde sagt. Han trodde ikke noe ville bli underskrevet før overgangsvinduet stengte ved midnatt.

Men det er ifølge Knutsen heller ikke nødvendig.

-  Steffen har ikke kontrakt med noen klubb fra før og vil derfor få dispensasjon fra overgangsvinduet.

• Din kommentar:
Hvilken norsk klubb er den rette for Iversen?